Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taka zazdrość jest normalna

Polecane posty

Gość gość

Z dziewczyną która znałem się 5 lat bardzo się zaprzyjaźniłem w te wakacje. Bardzo się sobie zwierzaliśmy ze wszystkiego , od pewnego czasu zaczęła się jednak zachowywać dziwnie ,bo ciągle nie ma czasu, prawie ze sobą nie rozmawiamy. Ma romans z facetem który jest w związku z inną(jak dla mnie to friendzone z jej strony-chociaż facet jest w takiej sytuacji przejść do związku a kobieta już nie). Podczas rozmów z nią gdy on jest w pobliżu nie ma do mnie szacunku, obnosi się jak królowa, olewa , zwraca mi uwagę jak mam się w stosunku do niego zachowywać. W*****a mnie coś takiego , czy taka zazdrość o brak czasu i nagłe wyrugowanie mnie z pozycji przyjaciela może w*****ć czy ja już mam coś z głową? Może ja za dużo od ludzi wymagam ale to już 2 raz w ciągu pół roku kiedy się na kimś zawiodłem.

Gość gość
up

Gość gość
Odpowie ktoś?

Gość To ja ci odpowiem
Myśle ze twojej przyjaciółce zwyczajnie odbija kiedy on jest obok, chce pokazać co to ona nie jest i zlewa cię. Ten jej gach jest może starszy? To by wszystko tłumaczyło. Albo sprowadzisz ja na ziemie rozmowa o tym jak cię traktuje albo zacznij się odsunąć. Po co ci taka kumpela.