Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka 1991

Dodatek mieszkaniowy studia

Polecane posty

Gość studentka 1991

Pytam tu ponieważ nurtują mnie pewne pytania a do wtorku nie mam jak skontaktować się z dziekanatem. Otóż przydzielono mi stypendium socjalne. Wniosek musiałam złożyć do 15ego października. Właśnie wyprowadzam się z domu rodzinnego i będę wynajmować mieszkanie. Umowę mam od listopada. Czy mogłabym teraz ubiegać się o dodatek mieszkaniowy? Mieszkanie wynajmuję od znajomych. Na zasadzie, że płacę jedynie za to co zużyję.

Gość gość
tak bezczelna roszczeniowa krowo, jeszcze ci 1000zl za oplaty wszystkie się nalezy od panstwa

Gość studentka 1991
Sam/sama jesteś krową. Mam tylko mamę, jest nas czworo więc te pieniądze są mi niezbędne do przeżycia. Zawiść ludzka nie zna granic. :(

Gość studentka 1991
wisienka_na_torcie dziękuję za odpowiedź :)

Gość gość
dodatek mieszkaniowy dają ludziom biednym, a nie takiej rozpuszczonej dziewusze co biedna nie jest, tylko chciala isc na swoje, wyprowadzila sie od rodzicow, a teraz liczy na to, że państwo będzie jej płacić za mieszkanie i opłaty za zużyte media... ty jestes chora na glowe, gdzie ty na studia?

Gość studentka 1991
Po pierwsze - mam RODZICA a nie rodziców, po drugie - chciałabym być rozpuszczona ale niestety nie jestem, po trzecie - jakby było mnie stać żeby się utrzymać i wspomagać mamę to bym się o nie nie starała.

Gość gość
niektorym tu żal d**e sciska ze cos ktos dostaje od państwa??panstwo z nas zdziera to my przy kazdej okazji mozemy sie odwdzieczyc,trzymam kciuki a na nieudacznikow nie zwracaj uwagi

Gość studentka 1991
Dziękuje za ciepłe słowa :)