Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolaaaaaa1122

mam ochote na mlodszego od niedawna i mnie to podnieca

Polecane posty

Gość jolaaaaaa1122

mam 47lat, zadbana, mlodzi mowia ze "milfetka" :) ostatnio zupelnie przypadkowo, zrobilam loda koledze mojemu synowi. tak sie zaczelo, teraz chce to powtorzyc, mowi ze nic go tak nie podnieca. mysle sobie - czemu nie, jestem obecnie wolna. pytanie: czy dojrzale kobiety lubia mlodszych? jakies doswiadczenia w tej kwestii?

Gość gość
bajkopisarka tak, tak dalej wymyślaj

Gość lucky in hell
hej ! ja mam teraz 20 lat ale mam takie fantazje że jak będę w Twoim wieku to wtedy tylko młodsi ;)

Gość gość1990
Nie wiem jak kogoś, kto ma powiedzmy 20 lat, może podniecać kobieta, która ma lat 40-50, no ale każdy ma swój gust. Ja preferuję tylko takie do góra 28-30 lat i jak sam będę mieć już swoje lata, to raczej się to nie zmieni i wciąż będą mnie kręcić tylko młode dziewczyny :)

Gość gość
ja ostatnio poznalam 27-latka, jako ze nigdy nie robilam tego z duzo mlodszym - zdecydowalam sie. i nie zaluje - on tez nie, bo chce to powtarzac. idealny kochanek.

Gość gość
Jak lubicie nawiązywać znajomości, które opierają się tylko na seksie to dużo osób, które będą chętne na taki układ uda Wam się znaleźć na mynago.