Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kładłyście swoje noworodki na brzuchu

Polecane posty

Gość gość

przekręcały główkę i próbowały ją podnieść? Ja staram się kłaść ją stopniowo, dziennie co 3 - 4 minuty z czasem będę wydłużała ten czas, bo boję się na dłużej.

Gość tez mam dziecko
tak kladlam, syn ma 3.5 roku i uwielbia spac na brzuchu.

Gość gość
tak ja kladlam zresztą kiedy tytlko nauczylo się przekrecac glowke,spal tak cala noc inaczej się budzil.ale nie wiem ile wtedy miał?wczesniej jak jeszcze nie umial tez go kładłam w ciągu dnia,ale oczywiście pod moim nadzorem

Gość gość
alez oczywiscie to doskonała gimnastyka dla dziecka choc meczaca ja kladłam codziennie kilka razy dziennie

Gość SzczęśliwaOdZaraz
Kładlam na brzuchu i to dość często bo zauważyłam że bardzo szybko spłaszcza jej sie główka z tylu jak Dlugo leży na plecach, a że mało spala to dużo leżała na brzuchu. Na początku szybko sie męczyła i zaczynala marudzic więc po chwili znow na plecy, odpoczela i spowrotem na brzuch. Polubila lezenie na brzuch jak miala coś ok dwóch miesięcy. A przed skończeniem 3 miesięcy- jak tylko nauczyła sie sama obracać wogóle nie chciała leżeć na plecach.:-D

Gość gość
U nas ok 2-3tyg zycia zaczely sie problemy z brzuszkiem - wzdecia, problemy z gazami, wyproznianiem itd i lezenie na brzuszku bardzo pomagało, tak wiec od tego czasu mala spala wyłącznie na brzuchu, bo inaczej gazy budziły ja co chwile, no i tak spi do dzisiaj.