Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keeishaaa

ile schudne w 9dni

Polecane posty

Gość keeishaaa

'ile schudnę w 9 dni, jedząc ok.200 kcal dziennie, czyli jakieś dwie kromki chleba z pomidorem, czy dwa jajka gotowane. ćwicząc dodatkowo, link do ćwiczeń dam poniżej ;) zaznaczam, że duuży wysiłek. nie piszcie mi, że nie mam mózgu, że tak będzie jojo, że nie można tak się odchudzać blablabla ! ja to wszystko wiem, ale mam to głęboko. z góry dziękuję <33 a i jeszcze jedno czy ktoś był na jakiejś diecie, ile schudł w 9 dni? albo w więcej bądź mniej? buziaki!

Gość keeishaaa
/watch?v=QdC7n-C_afg plus 100 brzuszkow dziennie

Gość w 2 tygodnie schudlam
7 kilo, po dziewieciu dniach to bylo okolo 5 kilo na poscie owocowo warzywnym dr dabrowskiej ale mialam spora nadwage

Gość gość
Ja schudłam kiedyś 6 kg w tydzień, ale to było po długim świątecznym obżarstwie kiedy te 6 kg przybrałam. Był to więc powrót do normalnej wagi, pewnie częściowo wynikał z przetrawienia nadmiaru pokarmu i utraty nagromadzonej wody. Dlaczego tak Ci zależy na tym schudnięciu? Moralizować nie będę, ale uważaj na siebie!

Gość bambaryłek
schudniesz może i sporo, ale błyskawicznie te zgubione kilogramy odzyskasz - organizm będzie się bronił przed kolejnym "okresem głodu" i zacznie magazynować wszystko co zjesz.