Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pocałunek a zdrada

Polecane posty

Gość gość

Prosze Panie o zdanie... Pocałowałem inną dziewczynę, wiem że to straszne dla mojej kobiety, ale wiem tez że jest inny sposób na zdrade, mysle ze gorszy. Alkohol, chwila zapomnienia blablabla. Wiem to nie usprawidliwienie. Przyznałem się. Pierwsza reakcja jest taka że jestem totalnie skreślony, mam zniknąc z jej życia itd. Zeby bylo jasne, kocham ją, ogromnie tego żałuje, nawet nie jestem w stanie powiedzieć po co mi to było. Zastanawiam sie, czy mam dać jej czas, czy jej reakcja byla wywołana szokiem a teraz będzie z niej powoli schodziło, czy moze juz teraz mam zacząć działać i pokazać mi że kocham i mi zależy. NIe wiem, nigdy nie bylem w tekiej sytuacji. Dziekuje za opinie..

Gość gość
Jak cie bylo stac na pocalunek to stac cie na wiecej. Ja bym ci nie przebaczyla. Czlowiek powinien odpowiadac za swoje czyny.

Gość gość
To ja Ci odpowiem zanim sie skrzykną wszyscy ze świnia jesteś itp... Po 1. Alkohol n ie jest wytlumaczeniem Po 2. Pocałunek tez zdrada, bo zdrada jest wszędzie tam gdzie nadszarpmiete zostało zaufanie, a Ty je nadszarpnales ogromnie. I minie sporo czasu zanim dziewczyna na nowo Ci zaufa i uwierzy, ile w ogóle zaufa... Po 3. Musisz okazać skruche, pokazać ze Ci zalezy, za żałujesz tego co sie stało. Musisz byc przy niej i ja wspierać bo tak naprawdę to Ty nabroiles ale to na niej spoczywa ciężar ratowania Waszego zwiazku. Ty masz co najwyżej wyrzuty sumienia a ona walczy z bólem, żalem, z brakiem zaufania, chęcią zemsty. Sprawiłes ze napewno zadaje sobie pytania dlaczego? Co złe zrobiła? W czym ta druga jest lepsza? Po 4. Zrozum ja! Miłość do kogoś i brak zaufania do tej osoby to chyba najgorsza mieszanka emocji Po 5. Potrzebujecie czasu. To tak jak z zalobą. Po 6. Walcz!

Gość gość
Chcę o nia walczyć. Ona mnie nie chce teraz widzieć, ale jak to z kobietami, nie zawsze faktycznie chcą tego co mówią

Gość gość
Wiec tak jak mówiłem tak zrobie, dzisiaj zostałem spławiony powiedzeniem "wczoraj zaczelam nowe zycie w ktorym nie ma Cie" ale gdy zapytalem czy juz mnie nie kocha to milczała. Wiec kocha a jeżeli kocha to szanse są...

"ale jak to z kobietami, nie zawsze faktycznie chcą tego co mówią" Tak, każda marzy o zdradzającym :D Jesteś cymbał i tyle. Ile jesteście razem? Pewnie kilka lat, to niewiele do wymazania i w tak krótkim związku absolutnie nie ma żadnego wytłumaczenia dla tego co zrobiłeś. BTW, Ty sądzisz, ze ona Ci wierzy iż tylko na pocałunku stanęło?:D To może być "lagodna" wersja by zachować pozory prawdomówności.