Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhjjhhjk

pomylka plci

Polecane posty

Gość hhjjhhjk

Hej. Czy ktorejs z Was zdarzyla sie pomylka w stwierdzeniu plci? U mnie w 12 tc lekars ( nie prowadzacy, robilam tylko u niego genetyczne) powiedzial ze przypuszcza chlopca. Moj ginekolog prowadzacy w 22 stwierdzil na 70% dziewczynke i pozniej w 26 tc na 90% tez dziewczynke. Co myslec o tym chlopcu z 12 tc ? Ktos mial tska pomylke? Nie wiem co myslec,chyba musze czekac :)

Gość gość
usg z 12 tyg w ogole nie jest miarodajne, to jak strzla 50/50, w 12 tyg plec mozna poznac tylko narzAdach wewnetrznych na bardzo dobrym sprzecie, takze ja stawiam na dziewczynke;)

Gość hhjjhhjk
Up up

Gość hhjjhhjk
Tez tak.mysle, ale musze bycprzygotowana na wszystko

Gość gość
Ja jestem w 20 tygodniu i nikt mi do tej pory nic nie mówił o płci

Gość hhjjhhjk
Czy ktos mial taka sytuacje jeszcze?

Gość hhjjhhjk
Halo:) zadna nie byla w takiej syt?

Gość gość
Moja sasiadka miala 2 synow i do konca porodu byla pewna ze rodzi kolejnego syna. Wrocila do dom z coreczka. Niby 21wiek a jeszcze take pomylki sie zdarzaja.

Gość hhjjhhjk
Ja w ogole nie wiem co myslec. Co byl siusiak i nagle go nie ma? Choc sama czuje od samego początku dziewczynkę jakoś mysle o tym "chlopcu" z 12tc.

Gość gość
u mojej bratowej przez 20 tyg lekarze z Tczewa mówili dziewczynka, dziewczynka, dziewczynka...wszystko kupione pod dziewczynkę, dosłownie włącznie z wózkiem....38 tydz ciąży wizyta urodzinowa u Cioci w Elblągu (lekarz ginekolog) wzięła bratową na usg w swoim gabinecie przy domu a tu....CHŁOPIEC!!!! Poród chłopiec. Szok, szok

Gość gość
w dzien proodu mojej bratowej robili usg jeszcze i mowi, ze corka i urodzil sie syn :D

Gość gość
Mamy identyczna sytuacje. Ja w 12 tyg uslyszalam dziewczynka w 20 chłopak 22 chłopak w 25 dziewczynka i jest dziewczynka. Lekarz mi to tlumaczxyl ze niekiefy od 12-22 tyg dziewczynki moga miec przerost lechtaczki i wyglada tona siusiaka ale okolo 20 tyg tosie wvhlania czasem wczesniej tak jaki ciebie. Ale to nigdy nic nie wiadomo:-)

Gość gość
U mnie od 16tc mówili że dziewczynka i urodzilam córkę. Koleżance przez całą ciążę mówili że córka- 3lekarzy ja badało i każdy widział dziewczynkę. Jakież było jej zdziwienie gdy na porodówce usłyszała-ma pani ślicznego synka.:D

Gość przygarnij kropka121
ja rodziłam w 2005 roku, cały czas było mówione że dziewczynka, przed samym porodem robili usg i też wychodziło na to że dziewczynka, becik, śpiochy, ręcznik itp wszystko było kupione różowe..... wyjęli ze mnie chłopca :) :) :) domyślacie się jaka była moja reakcja???? pewnie tak:) na słowa "...gratulujemy ma Pani zdrowego chłopca" moja odpowiedź- ale miała być dziewczynka:/ :) po prostu na każdym usg mały zaciskał nóżki i nie było widać siusiaka ;) różowe śpiochy używane były tylko po domku ;) do tej pory mamy z tego ubaw :)

Gość hhjjhhjk
U mnie na ost usg mala pokazala sie pupa tak od spodu i nogi rozchylone miala i siuraka faktycxnie brak ale moj gin mowi ze on nigdy nie daje gwarancji ale gratuluje coreczki. Nic czekam na kolejne usg.