Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozgoryczona narzeczona

Szwagierka

Polecane posty

Już kiedyś tu pisałam ale zniknął mi ten temat z ulubionych i nie mam jak napisać tam. W każdym razie od kiedy się zaręczyliśmy siostra ukochanego stała się nie do zniesienia. Robi nam jazdy, że jak to, ona starsza a brat pierwszy się żenić będzie. Że zrobimy z niej pośmiewisko. W każdym razie ostatnio się upiła (w sobotę) zadzwoniła do mnie, zwyzywała mnie a następnie twierdziła, że się zabije bo wstyd... Kobieta jest po trzydziestce a zachowuje się jak dzieciak. Wiadomo, że się nie zabije ale jak można tak odpierdzielać? ;/ Żeby nie było - mieszkamy w dużym mieście i ona też więc nie ma tu jakiegoś takiego parcia na śluby, wyzywania wszystkich od starych panien... Nie rozumiem. Ja już mam tego dość ;/ To powinien być piękny okres w naszym życiu, planowanie ślubu i powinniśmy się tym cieszyć. A ona odbiera nam całą radość ;/

Już zastanawiam się żeby przełożyć ten ślub. Mam dość. Chciałabym miło wspominać te miesiące kiedy planowaliśmy ceremonię, wszystko ;) A teraz między planami jest strach kiedy ta wariatka zadzwoni, co znowu odwali. Najgorsze, że wszyscy byli pewni, że ona jest normalna - ja też. Nigdy wcześniej się nie upijała a teraz co weekend ;/ Ona naprawdę nie może przeżyć, że młodszy 8 lat brat pierwszy weźmie ślub. Ale my jesteśmy już długo razem, długo razem mieszkamy. Nie nasza wina, że szybko na siebie trafiliśmy...

Już nawet narzeczony z mamą próbował rozmawiać... Ale ona też nie wie co z tym zrobić. Już też prosiła, żebyśmy może poczekali trochę.

Co my many zrobić? Nikt nie miał podobnej sytuacji? Ja już naprawdę nie mam siły a to dopiero kilka tygodni...

Gość gość
a co masz zrobić, ewidentnie kobitka jest zazdrosna o brata, że ten pierwszy bierze ślub. Tutaj nic nie pomoże jak szczera rozmowa. A jeżeli rozmowa nie pomaga to powiedz jej dobitnie o co chodzi, że sobie nie życzysz takiego zachowania i już.