Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cos czuje do pacjenta Prosze o porade mam czas do jutra

Polecane posty

Pracuje na intensywnej terapii jestem pielęgniarką. Przywieźli go z wypadku. Miał liczne obrażenia wewnętrzne, przeszedł 3 operacje i 2 tygodnie był nieprzytomny. Wiem, że to głupie... ale kiedy przyszłam do pracy i zobaczyłam go na łóżku to serce zaczęło mi walić jak szalone. Pielęgnowałam go i poczułam jakąś taką hmmm. ''więź''. :). Kiedy się obudził chciałam się do niego zbliżyć, przychodziłam po coś i zawsze zapytałam czy boli bardzo, jak się ma itd nie miał zbyt dużo sił żeby rozmawiać. Raz w nocy dostał bardzo wysokiej gorączki, robiłam mu okłady i chciałam odwrócić jego uwagę od choroby, opoeiadałam mu różnie rzeczy a on się uśmiechał i przytakiwał mi czasem w końcu usnął. Wzięłam go za rękę wtedy wiem, że nie powinnam, że nie robi się takich rzeczy. no i tak się stało, że jego stan bardzo się poprawiał jutro przechodzi na inny oddział. Poradźcie mi czy mogę liczyć na to, że prywatnie zechce się ze mną kontaktować??:/ strasznie bym chciała. ale jak to powiedzieć...?

Gość gość
powiedz mu jak sie nazywasz i jak bedzie cos potrzebowal to ma poprosic zeby cie zawolali. Proste.

no ale jak ma mnie wołać jak już nie będzie na moim oddziale?

Gość kurczeeeee
ciezka sprawa :P

Gość gość
no i pech jak będzie chciał to cię odajdzie

ja jestem byt nieśmiała żeby mu powiedzieć :/

ale on nawet pewnie nie pomyślał że między nami... Aaa nie wiem :/

Gość gość
co z tego ze bedziesz na innym oddziale ? Nie mozesz do niego "na chwile" wpasc ? A chocby przed albo po pracy zobaczyc jak sie Twoj pacjent czuje ?

Gość ghghghghgg
tak to super plan ;D

Gość gość
"Wzięłam go za rękę wtedy wiem, że nie powinnam, że nie robi się takich rzeczy." b b b mam pytanie :dlaczego tak sie nie robi pierwsze slysze? jakies zasady niepisane czy zalecenia odgorne?