Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zonaty czeka jeden i pol roku co jest nie tak

Polecane posty

Gość gość

Tak w skrocie on zonaty zona,dzieci w Polsce ja mezatka dziecko mieszkam za granica i on tu pracuje do kraju jezdzi co pare tygodni zainteresowal sie mna ja mu powiedzialam ze do lozka z nim nie pojde i zeby sobie dal spokoj ze mna.Znamy sie 2,5 roku piszemy od 1,5 roku codziennie pare razy spotkalismy sie rok temu doszlo do pocalunkow ale powiedzialam mu ze to sie nie powtorzy i do tej pory nic nie bylo mi od poczatku wpadl w oko i z mojej strony sa uczucia powiedzialam mu zebysmy najlepiej zostawili to wszystko on powiedzial ze nie przestanie sie o mnie starac i ze bedzie czekal .Seksu wogole nie bylo .Nie rozumiem tego wszystkiego normalnie zonaty facet szuka kogos zeby zaspokoic swoje potrzeby rozumiem poczekac ale nie az tyle zdarzylo sie komus cos takiego co myslicie o tym?

Gość łukasz21z
mi też stał sie rzecz straszna. poszlem wczoraj do sklepu kolo domu cioci mojego kolegi brata po chleb, sok, parówki, wędlinę, 2 banany i 4 brzostwinie. jak szłem tam, zaatakował mnie pakudny, wielki jamniczor. rozszarpał mi nogawkę i powiedział że jak tam przyjde jeszcze raz odgryzie mi nogę. no i poszłem szybko dalej i jak już byłem w tym sklepie koło domu cioci mojego kolegi brata po chleb, sok, parówki, wędlinę, 2 banany i 4 brzostwinie, okazało się że nie mają brzoskwiń. i co ja teraz zrobię?

Gość gość
Pytam osoby powazne a bajki na dobranoc opowiadaj dzieciom

Gość gość
ja jestem bardzo powaszny, ale ta twioja wiadomosc jest za długa i w polowie się juz odechcewa czytac

Gość ejze
Powiedz mu, ze jak sie rozwiedzie to bedzie seks, a teraz niech spada dziad jeden nieporzadny

Gość gość
musze wam coś powiedzieć. byłem raz w kinie z bratem kolegi. i jak wyszlismy z kina już, to spotkalismy siostrę brata sąsiada mojej szwagierki, która ma duże cycki. no i ona powiedziała żebysmy poszli się czegoś napić i obgadać film, bo ona też chciałaby go zobaczyć. no i jak usiedliśmy w parku na piwie spotkaliśmy pana który był bezdomny i miał wino. zaczął nas namawiać na tego winiacza, ze niby taki dobry. nie chcieliśmy oczywiście brać od menela, ale on tak strasznie, ale to straasznie śmierdział, że chcieliśmy się go już pozbyć no i sie napisliśmy tego winiacza. jak się tam pochlaliśmy we czwórkę, to się obudziliśmy 2 dni poźniej 10 km od tego parku, pod mostem. nie wiem co się działo, ale ja nie miałem spodni, brat kolegi miał tatuaż, bezdomny nie śmierdział, a siostra brata sąsiada mojej szwagierki była w ciąży. i jak wracałem do domu bez tych spodni, to olśniło mnie że jest mi tak wygodniej. i postanowiłem, że już zawsze będę chodził bez spodni, nawet do kościoła, i nawet w zimę. tak więc niegdy człowiek nie wie kiedy stanie się coś takiego co zmieni zupełnie jego dotychczasowy sposób myślenia i postrzegania świata. fascynujące, nie?

Gość gość
Ja nie chce sexu nie rozumiem tego wszystkiego z jego strony dlaczego tak dlugo czeka

Gość gość
I co nie ma tu inteligentnego czlowieka ktory by cos wiecej sensownego napisal?