Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj facet sprawil mi przykrosc

Polecane posty

Gość gość

Moj facet sprawil mi mega przykrosc :( Mialam imieniny w sierpniu,widzielismy sie tego dnia i jedyne co zrobil,to 'aha,dzis masz imieniny,wiec wszystkiego najlepszego ' i dal buziaka ... 3 miesiace wczesniej byly jego imieniny,kupilam mu koszule za 80 zl,jestem osoba bezrobotna,co wpadnie jakis grosz,to zamiast sobie cos kupic,to zawsze mysle o nim,bo uwiebilam robic mu niespodzianki :( zostawiam pieniadze,zeby kupic prezent z jakiejs okazji,zeby fundnac pizze czy cos ugotowac .. on pracuje,ma 29 lat,zarabia nie male pieniadze,bo 2 tysiace na reke,mieszka z rodzicami,do niczego sie nie doklada w domu,czasem nie powiem - zamowi jakas pizze czy wezmie do kina,ale to rzadko .. nie jestem jakas materialistka,nie chodzi mi o kupowanie drogich prezentow,ale o sam gest :( glupi batonik ucieszylby mnie ,czy chociazby rozyczka za 3 zl :( taki mily gest z okazji imienin ... nie bolaloby mnie to,gdyby nie fakt,ze za dwa dni jego 1,5 roczna bratanica ma IMIENINY i on kupil jej prezent i dodatkowo daje pieniadze.Pierwszy razy spotykam sie z tym,zeby takiemu malemu dziecku wyprawiac imieniny,no ale wiadomo - rozni ludzie .. ale tu chodzi o fakt,ze jej cos kupuje,a mnie nie dal nic,mimo ze byl u mnie tego dnia :( i nie chodzi tutaj o drogi prezent,batonik ze sklepu dalby mi wielka radosc :( chodzi mi o fakt,ze o swojej rodzinie pamieta,a o mnie :( ?

Gość gość
a powiedziałaś mu o tym? Może zacznij mówić wprost o tym co cię boli, sam się nie domyśli.

Gość gość
Burak z niego i smiac mi sie chce -29 lat i mieszka z rodzicami? :O.moj chlopak zarabia mniej niz 2 tys,sam sie utrzymuje a do tego potrafi zrobic mi niespodzianke, nie jakies drogie prezenty,a drobne i to mile, chocia ja nic od niego nie oczekuje to wiem,ze mu na mnie zalezy,wiesz co pogon dziada i znajdz lepszego

Gość gość
Tak ,mieszka z rodzicami ,kupuje sobie drogie komputery,gry do kompa,a mnie nie potrafi dac kwiatka na imieniny :( przykro mi sie zrobilo,bo widze,ze bratanicy kupuje prezent,a o mnie zapomnial,mimo ze byl wtedy u mnie,ja nawet ciasto zrobilam z okazji imienin,a on przyjechal z golymi rekoma ... teraz widze,ze o rodzinie pamieta bardziej niz o mnie,nie stara sie o mnie,a ja nie oczekuje niczego drogiego,nawet jakby mi cos slodkiego kupil,to cieszylabym sie jak szalona.Jak bylismy w kinie,to kupil jedna cole na dwoje oraz jedne naczosy na dwoje ... poczulam sie jakbym byla ze sknera :(

Gość gość
TY TEZ ZROB TO SAMO.

Gość gość nr 888
Wiesz co Ci napiszę, nie rozumiem Ciebie kompletnie. Jak można chłopakowi kupować koszulę za 80zł? :O I to jeszcze będąc bez pracy. Ja też jestem bezrobotna. A swoim facetom zazwyczaj kupuję jakieś tanie prezenty typu skarpetki, czekoladki, maszynki do golenia. W życiu bym nie kupiła koszuli za 80zł i nie rozumiem czemu to zrobiłaś? Facet i tak tego nie doceni, a nawet pewnie potem tej koszuli nie założy. Kiedyś exowi kupiłam sweterek za 40zł, nie założył go ani razu, więc tylko strata pieniędzy. I powiedziałam sobie, że nigdy więcej nie będę facetowi kupować prezentu droższego niż 10 zł, i Tobie radzę to samo. Bluzeczkę za 80zł to mogę kupić sobie, ale facetowi naprawdę nie warto takich drogich rzeczy kupować, szczególnie, że to nie jest nawet Twój mąż tylko zwykły chłopak, którego można szybko zmienić. A jeśli Ci coś w facecie nie pasuje, to po prostu go zostaw, nie ma sensu męczyć się z kimś kto ci nie odpowiada, pół światu tego kwiatu.

Gość gość nr 888
Tak ,mieszka z rodzicami ,kupuje sobie drogie komputery,gry do kompa,a mnie nie potrafi dac kwiatka na imieniny smutas.gif przykro mi sie zrobilo,bo widze,ze bratanicy kupuje prezent,a o mnie zapomnial,mimo ze byl wtedy u mnie,ja nawet ciasto zrobilam z okazji imienin,a on przyjechal z golymi rekoma ... teraz widze,ze o rodzinie pamieta bardziej niz o mnie,nie stara sie o mnie,a ja nie oczekuje niczego drogiego,nawet jakby mi cos slodkiego kupil,to cieszylabym sie jak szalona.Jak bylismy w kinie,to kupil jedna cole na dwoje oraz jedne naczosy na dwoje ... poczulam sie jakbym byla ze sknera smutas.gif ................................ Zostaw tego dzieciaka, 29 lat, pracuje, zarabia 2 tysiące i nawet się rodzicom do rachunków nie dokłada? Dla mnie to chore, żeby syn się rodzicom nie dokładał do domu tylko jakieś p,i,e,r,d,o,ł,y sobie kupował. Stare bydlę 29letnie i gry sobie kupuje? :O Ciekawa jestem bardzo za ile Ci kupi pierścionek zaręczynowy i czy w ogóle. Ja na Twoim miejscu bym go zostawiła, serio.

Gość gość
sluchaj gosc888 i daleko zajdziesz :)