Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to moze byc od stresu

Polecane posty

Gość gość

słuchajcie, przezyłam niedawno duży stres, właściwie, to nadal przeżywam tamto wydarzenie, ale jest juz lepiej. Ogólnie w ciagu kilku miesiecy spotkało mnie kilka sytuacji bardzo stresujacych, wpływajacych na moje dalsze życie. Od kilku dni czuje się źle. Chodzi głównie o bóle głowy, które zaczynaja się codziennie po południu i trwają do zaśnięcia lub ustepują po tabletkach. Są to bóle jakby migrenowe, chce mi się wtedy wymiotować. Dodatkowo czuję cały zesztywniały kark i barki, takie jakby ścierpnięte. To samo czuje w nogach, czasem czuje takie "rwanie" nóg, które nie pozwala zasnąć. Czy to moga być objawy stresu?

Gość gość
upup

Gość gość
cześć mnie od długotrwałego stresu boli wszystko. Naprawdę - wszystko: ciało, żyły, palce, a ostatnio kolano i to bardzo.

Gość gość
moga ale nie musza, idz sie przebadaj

Gość gość
mogą być ale moga być również spowodowane wadą kręgosłupa - bóle głowy, drętwienie kończyn. Powinnaś pójść do lekarza

Gość gość
Stres,albo kręgosłup.

Gość gość
może masz niedobór magnezu ? te kurcze w nogach w nocy

Gość Fiolkaa87
Wszystko jest możliwe, a jeśli to długotrwały stres, to powinnaś zgłosić się do lekarza, by ten coś ci przepisał. Ja sama w kryzysowych sytuacjach biorę takie kapsułki http://wsad.it/gosc/reloramax-stress i jestem całkiem odprężona i zrelaksowana.

Gość gość
Mam bardzo stresującą prace i dużo czasu spędzam przed komputerem. Codziennie boli mnie głowa, co polecacie na ból?

Gość gość
Przy stresie jak najbardziej pojawiają się bóle głowy, możesz kupić tabletki z paracetamolem i ibuprofenem, szybko przynoszą ulgę.

Gość gość
podczas stresu następuje zakwaszenie organizmu, a od zakwaszenia zaczyna się wiele chorób

Gość gość
Oczywiscie ze od stresy,stres powoduje ponad 95% wszelkiego rodzaju chorób w ciele

Gość gość
Ja bym zaczęła od oczyszczenia organizmu. Bóle głowy często wynikają z nadmiaru toksyn. Nawet jeśli nie one są przyczyną, to takie oczyszczenie nie powinno zaszkodzić. Nie truj się tabletkami, bo one nie likwidują przyczyny, a na dłuższą metę obciążają wątrobę. A od złej pracy wątroby jest już prosta droga do katastrofy. Na tym forum jest dużo wartościowych wątków o oczyszczaniu, polecam zwłaszcza ten o grzybicy układu pokarmowego i oczyszczaniu wątroby wg dr Clark.

Gość gość
Znam ten ból. Ja chodziłam na manualna terapię do Sebastiana Kurbiela i mi pomogło. Tym bardziej, że nie chciałam brac juz wiecej zadnych tabletek ;/