Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sprzedaż odzieży używanej na targu

Polecane posty

Gość gość

Witam Mam pytanie, chcę poznać wasze opinie co myślicie o sprzedaży odzieży używanej na targu? Mam działalność, sprzedaje markową odzież na allegro obecnie i zastanawiam się czy nie spróbować na stoisku na targu/bazarku Mam ładne ubrania markowe zara, New look, atmosphere, Reserved itp Ceny od 8 zł np. Za fajny modny markowy sweterek na jesien Więc myślę ze może byłby interes na targu. Nick allegro: margos-chorzow Przy okazji zapraszam do obejrzenia Rozmiary od xs do xxxl

Gość gość
bardzo głupi pomysł , pochodzę z miasta gdzie sporo osób znalazło sobie taki sposób na dorabianie , jak to wygląda , otóż są ciuchlandy bez mierzenia kiedys tam była odzież po 1-5 zł za sztukę , no i te targowe bandy przychodzą jak jest dostawa , są ludzie którzy przychodzą znaleźć coś dla siebie ale te bandy handlarzy bezczelnie im wyrywają nawet z rąk coraz lepsze sztuki i w konsekwencji odzież w takich dyskontach poszła znacznie do góry i sztuka jest po 10 - 20 zł :P chcesz być taka handlarą ? czy może bardziej cwaną , odzież na hurcie za tonę kupić po ok 300 zł i wycenić każdą sztukę po 15 - 20 zł ?

Gość sprzedajesz markową odzież
ta pewnie jak każdy :P jestes co najwyżej pracownicą jakiegoś ciuchlandu i co lepsze wyhaczasz i wystawiasz na allegro