Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iedvesma

rozwiane wątpliwości pomocy

Polecane posty

Gość iedvesma

współżyłam z partnerem dzień tuż po okresie aż trzy razy jednej nocy, w kolejnych dniach po jednym razie - w sumie odbyło się osiem stosunków, bez zabezpieczeń, za każdym razem partner kończył we mnie - po przeliczeniu były to dni niepłodne (zdaję sobie sprawę, że "kalendarzyk" czasem zawodzi i ta metoda antykoncepcji się nie sprawdza ponieważ nie do końca wiadomo kiedy jest owulacja). dodam, że jestem już po jednej ciąży, od rozwiązania minęły 2 lata, okres mam regularny cykl co 28 dni, 5 dni krwawienia, nigdy nie zażywałam środków antykoncepcji - czy są jakieś szanse na to, że mogła bym zaciążyć choć to były "dni niepłodne" ? + partner ma siostrę bliźniaczkę co prawda są bliźniakami "dwu jajowymi", ale dla upewnienia chciałabym się dowiedzieć czy zwiększa to szansę na ciąże mnogą czy aczkolwiek szanse są równe zeru ?

Gość gość
to że partner ma siostrę bliźniaczkę nic nie oznacza, bo to ma wpływ ale tylko wtedy kiedy to kobieta ma w rodzinie bliżnięta

Gość iedvesma
właśnie tak uważałam, ale wolałam rozwiać swoje wątpliwości, dziękuję.

07.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość to że partner ma siostrę bliźniaczkę nic nie oznacza, bo to ma wpływ ale tylko wtedy kiedy to kobieta ma w rodzinie bliżnięta to się uśmiałam :]

Gość gość
ja też się uśmiałam. jeśli 1991 to twój rok urodzenia to mam ubaw po pachy wręcz.