Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę spać bo nie ma mojego męża

Polecane posty

Gość alihaggggh
Ja też tak mam jak mąż wyjeżdża to długo nie mogę zasnąć zazwyczaj długo rozmawiamy prze tel lub piszemy sms i to troszkę pomaga

Gość gość
dobra dobra rozmawiałam ale z tym kochaniem to przesadzasz- przykro mi, że twój był nieczuły, ale nie wiesz co działo się u mnie i jeśli Ci się wydaje, że to miód malina, jesteś w błędzie musi być umiar, przesaada w którąkolwiek ze stron nie jest dobra myślisz, że jak twój był zimny, to u innych, u mnie było z***biście bo wręcz odwrotnie mylisz się dobra, soryy w każdym razie acha- to, że śpisz bo go nie ma jest słodkie i świadczy o przywiązaniu nie martw się, wróci to będzie wam fajnie, dobrze się stęsknić już nie będę pisać

Gość gość
Mój już dawnoo śpi :) jak zobaczy o której poszłam spać to się zdziwi

Gość alihaggggh
Kopan

Gość gość
Wraca jutro na szczęście, tzn dzisiaj :) :) nie wiem o co chodzi, ale widać, że to coś poważnego, wiec wybacz, ale ja Ci nie pomogę, bo to nie temat do gdybania, potrzebujesz pomocy, może jakiegoś psychiatry, nie wiem ja się na tym nie znam

Gość alihaggggh
Chociaż może psycholog na początek

Gość alihaggggh
Mamusiu przyszła kladz się spać bo malutkie musi też odpocząć a w tym okresie wypoczynek najbardziej wskazany