Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowanka33

Mamy jakich kremów uzywacie na dzien i na noc

Polecane posty

Gość kolorowanka33

Jakich uzywacie kremow? Może cos polecicie na dzień i na noc dla cery mieszanej ze strefą T na dzien pod makijaż i na noc cos odzywczego, przeciwzmarszkowego dla 30+. Poki co uzywam na dzien krem-sorbet z Garniera matująco-nawilzajacy - moze byc ale dalej szukam ideału :) Na noc mam z kwasem hialuronowym serii AA 30+ na noc

Gość gość
na prawde taka glupia jestes i chemia twarz maltretujesz???jakich kremow?zadnych!!na dzien i na noc?tyle chemii nakladasz na twarz? wspolczuje,na prawde i zapewne dziecko tez codziennie kremujesz,kapiesz w chemii.gratulacje

Gość gość
ja od lat używam tylko nivea zwykłego w niebieskim pudełeczku ,żadnych innych nawet testować nie potrzebuje ,zmarszczek jeszcze nie mam.

Gość marne prowo prowo prowo
kolastyna z hialuronowym i q10, wiek 33 lata, zmarszczki mam tylko lekkie mimiczne

Gość gość
ostatnio z avonu Anew Vitale 25+ na dzień i na noc . jestem super zadowolona

Gość gość
Uzywam kremu propolisowego, jak nie zapomne, wieczorem. Zmarszczki mam jak sie usmiecham:) 29 lat i bez makijazu jestem pytana o dowod przy kupnie alkoholu ;)

Gość gość
tez zawsze uzywalam kremu nivea w niebieskim pudeleczku,ale jakos mi sie znudzil i od dwoch lat uzywam oliwkowego kremu z ziaji jest super,tlusty zdeczko alejaka cera po nim ekstra.Te nazwyklejsze kremy zawsze sa najlepsze

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Uzywam kremu propolisowego, jak nie zapomne, wieczorem. Zmarszczki mam jak sie usmiechamusmiech.gif 29 lat i bez makijazu jestem pytana o dowod przy kupnie alkoholu , , heh, mnie czasem pytaja przy 34 latach na karku nawet w makijazu:D