Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sen o ciąży

Polecane posty

Gość gość

czy śniło się ktorej z Was, że jest w ciąży i faktycznie w niej była? Sny podobno zawsze sprawdzaja się odwrotnie, czy to jakiś znak?

Gość gość
Gdyby to się sprawdzało miałabym już chyba ze 20 dzieci.

Gość gość
u mnie się sprawdziło, ale ja leżałam w szpitalu, śniło mi się, że mnie rozcinają(wyrostek), mówią, że to nie to i zaszywają, obudziłam się z przeczuciem, że te słowa oznaczają ciąże, 2 dni później okazało się że w ciąży jestem. Poród w sumie też sobie trochę wyśniłam, bo śniło mi się że do autobusu wsiadłam z brzuchem a wysiadłam z dzieckiem i się śmiałam, że mnie boleć nie będzie, i nie bolało, bo musieli robić mi cc i bez skurczy ani rozwarcia więc sam poród nie bolał :)

Gość gość
sny sa przewaznie ma odwrot

Gość gość
21 wiek, wyslali robota na marsa, łamią genotyp, a banda idiotow z mrokow srednich wciaz wierzy w jasnowidzenie i to za sprawa snow :O

Gość gość
Wg sennika ciaza oznacza ze podswiadomie jestes rozczarowana swoim zwiazkiem

Gość gość
chodzi o to ze podejrzewam u siebie ciaze, zawsze jesli sni mi sie ze wniej jestem okazuje sie ze to falszywy alarm. Czy jednak moj sen o ciazy moze byc prawdziwy?

Gość Magdaaaaaa
To, że sniła ci sie ciaza nie znaczy wcale rozczarowania zwiazkiem, nie bedziesz tez pewnie miec dzidziusia :). Zobacz http://sennik.us/b/byc-w-ciazy/ to po prostu sen o zmianach, o tym, ze bedzie cos nowego, a co to bedzie - to juz zalezy co wiecej ci sie snilo :).