Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie kupić Puchacza Gold

Polecane posty

Gość gość

Mój partner cierpi no i ja tez nie ukrywam z powodu impotencji. Postanowił się leczyć, choć namówić do tego nie było go łatwo, w kolejce do lekarza słyszał jak pacjenci rozmawiają o nowym leku Puchacz, jest to lek z tego co widze na strone http://urslab.pl/puchacz/index wyglądający obiecująco ale zanim go bedzie stosował szukam jakiś opinii o nim pomóżcie!

Gość gość
moj kolega stosuje ten puchacz gold, choc wiem ze sie nachodzil po aptekach zanim mu sprowadzili ten lek. na razie jest mega zadowolny z efektow, ale bierze go dopiero od kilku dni. zobaczymy co dalej, sam sie przygladam z wielkim zainteresowaniem. lek faktycznie wyglada bardzo efektownie ale jak z dzialaniem, to sie jeszcze okaze, zobacze co kolega powie za 2-3 tygodnie i moze tez sobie kupie. jedyny minus, to ze jest troche drogi, bo cos ok 75 zl, no ale jak cos dziala to warto wydac nawet i wiecej

Gość gość
Leków na impotencję jest bardzo dużo, wszystko zależy od organizmu i nie na wszystkich dany lek działa tak samo, możesz spróbować leku z polecenia ale nie ma 100 procentowej pewności, że akurat na Ciebie zadziała i że Ci pomoże.

Gość gość
mój znajomy, partner mojej najlepszej przyjaciółki też stosuje, od niedawna co prawda, ale są bardzo zadowoleni i podobno widać różnice, więc mając informacje od nich szczerze polecam.

Gość gość
słaba próba reklamy :o