Dzikens 0 Napisano Luty 26, 2016 Nie. Kominek pasuj***ardziej do domu, a my ledwie co kupiliśmy mieszkanie od www.red-co.net. Może kiedyś! Na razie wystarczy nam mieszkanie, ale może taki malutki domek z kominkiem na działce się wybuduje nad jeziorem. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eliza8834 Napisano Luty 26, 2016 Nie jestem za ogrzewaniem kominkiem w mieszkaniu, jakoś mi to nie pasuje. W ogóle od kiedy zaczęłam interesować się energooszczednością i pokrewnymi tematami planuje wybudować dom pasywny. Nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ale we wrzesniu '15 weszla w zycie dyrektywa ErP http://www.erp-dedietrich.pl/ - tutaj wiecej info i UE ma duze wymagania wobec nas do 2020 roku. Tak sobie mysle ze kominek ma urok w gorach, w drewnianym domu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 29, 2016 gość 2015.12.07 kominek to doskonały pomysł na długie, zimne wieczory. Bardzo lubię siedzieć przy nim, by się ogrzać popijając gorącą herbatę. Mamy kominek firmy www.lechma.com.pl/ doskonale sie sprawdza. Pewnie, ze da sie ogrzewac mieszkanie kominkiem, tylko trzeba odpowiednio wszystko zamontowac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 13, 2016 tak, to jest dobry sposob. my mamy komienk od www.kominki.koszalin.pl/ i jestesmy zadowoleni. a poza tym mam wrazenie ze jest taniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 14, 2016 Ja mimo, że już prawie lato , to lubie sobie jeszcze czasem odpalić kominek. Stwarza mi to niesamowitą atmosferę. Jeżeli szukasz sprawdzonych fachowcow to polecam www.wilinski.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Atlantic Polska 0 Napisano Sierpień 29, 2016 Kominek zastąpić może ekologiczny piec C.O. na pellet NUANCE firmy ATLANTIC, który: 1. Nie brudzi pomieszczenia 2. Dostarcza bezpośrednio komfort cieplny 3. Widoczny płomień pomaga wytworzyć ciepłą, rodzinną atmosferę 4. Dostępny jest w 4 kolorach, dzięki czemu wkomponuje się w dowolne pomieszczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2017 a nie jest to przypadkiem drogie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 4, 2017 ja niestety nie mam kominka a bardzo bym chciał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość InPlace Napisano Styczeń 28, 2019 A ja ostatnio zaopatrzyłam sie kominek gazowy Leo, który zobaczyłam na Kratki.com - Piękna wizja ognia, nie jest jakiś zabudowany w zwiazku z czym widać bardzo dobrze ten ogień. I co ważne, jest bezpieczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alyza987 0 Napisano Marzec 25, 2023 Zdecydowanie kominek daje dużo ciepła więc polecam! Tylko trzeba pamiętać o montażu szczelnego systemu kominowego, żeby zapewnić bezpieczeństwo. Ja skorzystałam z usług henitom.com i jestem bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach