Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po depilowaniu plama

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj wydepilowałam miejsca intymne kremem bo idę na wizyte do gin. i chciałabym aby było dobrze tam i nie wiem teraz bo mam tam taka mocna czerwona plamę z tym miejscu co nakladalam krem, krem jest jakiś rossmanowski, nie oryginalny i nie wiem co z tym zrobic teraz mam, czy ta plama zniknie bo to zaczyna treoszkę piec mnie, zwłaszcza przy sikaniu.

Gość gość
pewnie jakieś podrażnienie po tym kremie, posmaruj sobie provag żelem i może bepanthenem-albo innym kremem łagodzącym.Chyba że zacznie konkretnie swędzieć i piec to możesz użyć clotrimaozlum-to maść na grzybicę.Wszystko w aptece i bez recepty.

Gość gość
grubiej musiałaś w tym miejscu posmarować albo dłużej przytrzymać ten krem i stąd to zaczerwienienie; tak jak powyżej napisano, użyj kremu łagodzącego np. sudocrem też jest dobry i wspomniany provag żel bo nawilży ci to miejsce i podrażnienie powinno zniknąć.

Gość gość
Takie podrażnienie okolic intymnych (po goleniu) może rozwinąć się w infekcję. Dziewczyny wyżej dobrze radzą, dodatkowo na noc załóż sobie invag, który szybko zakwasi środowisko pochwy i uchroni Cię przed rozwojem infekcji. Często go sobie zakładam w takich sytuacjach, jak również po miesiączce lub po powrocie z basenu.

Gość gosiaaa85
provag żel jest super na podrażnienia po depilacji, bardzo dobrze łagodzi, kupisz bez recepty, przydaje się w wielu sytuacjach

Gość Betty Q
Ja po depilacji zawsze używam provag żelu, bo nie tylko łagodzi podrażnienia po depilacji, jak juz słusznie zauważono, ale tez pomaga w utrzymaniu właściwej mikroflory pochwy, zapobiegając powstawaniu infekcji.

Gość gość
Smaruje też wargi pochwy aby nie tarły o majtki