Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w ktorych tyg najlepiej robic usg

Polecane posty

Gość gość

Jestem obecnie w 26tyg i nie wiem kiedy teraz powinnam zrobic usg. Do dobrego radiologa czeka sie dlugo tzw dzisiaj dzwonilam i dopiero zapisy ma na koniec grudnia. Zarezerwowalam najblizszy termin ale chyba powinnam zrobicv wczesiej jeszcze usg jak myslicie?

Gość gość
Zaleca się 3 badania usg w ciąży przebiegającej prawidłowo. Po 30tc lekarz powinien zrobić Ci usg aby sprawdzić położenie dziecka.

Gość gość
ja bede w 24 na kolejnej wizycie i bede miec robione dopiero w grudniu.a kiedy najlepiej zrobic usg zeby poznac plec?slyszalam ze za pozno tez nie bardzo bo nie bedzie widac

Gość gość
Już teraz możesz robić jak chcesz poznać płeć. Do samego końca można to sprawdzić.

Gość gość
No ja plec znam juz od jakiegos miesiaca. Kurcze chyba zadzwonie jeszcze raz zeby mnie odrazu na styczen jeszcze zapisala

Gość gość
Ja miałam usg w 23tc potem w 32 ,następne koło 36 bo dziecko było źle odwrócone wcześniej. Ostatnie w dniu porodu.

Gość gość
ja jestem w 14 tygodniu a usg jak do tej pory miałam robione 4 razy następne za miesiąc czyli jak będę w 17-chodzę prywatnie.