Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fashionetka

Co powiecie na taką kurteczkę

Polecane posty

Projektanci na nowo przyjmują do łask futra. Jednak eleganckie futerka rzadko kiedy pasują młodym kobietom i lepiej sprawdzają sie w przypadku dojrzałych pań. Jednak co powiecie na mix skóry i futerka w postaci kurtki na zimę 2014? Podoba się Wam? ;) http://stylowi.pl/13714829

Gość gość
Fajna, ale mało praktyczna - nie ma nawet kaptura, potrzebny również szalik. No i nery na wierzchu gdy się schylisz. Bardziej jako gadżet gdy poruszasz się autem i tylko wysiadasz, i robisz kilka kroków. Ja tak robię z mega wysokimi szpilkami :) Ale ładna, ładna :)

Gość uyiaid
to samo mam ze szpilami...w aucie prowadzę boso albo w jakichś innych i dopiero potem zmieniam. Ta kurtka jest śliczna ale nadaje się moim zdaniem na jakieś wyjścia większe, nie na co dzień ;)

Gość rayana
kurteczka jest urokliwa ale dla kobiet o bujniejszych kształtach się nie nada bo będzie pogrubiać

Gość gość
podoba mi się taka kombinacja!

Gość uno_momento
Kurtka jest ok. Połączenie też ok, ale nie mój styl.

Gość teranowka
niezła, niezła...

Gość gość
w tym allani ceny jak z kosmosu za te new look'owe rzeczy. Bluzka, ktora kupilam za 10 funtow kosztuje tutaj prawie 100zl, czyli dwa razy tyle.

Obawiałabym się jak będzie wyglądała jak przyjdzie deszcz lub śnieg z deszczem :/