Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy podobam się mojemu facetowi czy jest ze mną z braku laku

Polecane posty

Gość dość ładna ale nie w typie
Nazbierało się doświadczeń, to sobie marudzę. Jakby faceci dali mi powody do radości, to bym trajkotała "faceci są wspaniali, cudowni", ale niestety nie dali mi powody bym tak pisała. Gdzieś te swoje żale trzeba wylać.

Gość gość
dosc ladna ale nie w typie- wiesz ja juz stracilam takie sentymenty, tu nie ma nic do rzeczy twoj wyglad, tylko faceci niektorzy tacy sa, nudza sie kobietami itd, ale jak nie ten to inny i juz

Gość przerost tresci nad forma
Nazbierało się doświadczeń, to sobie marudzę. Jakby faceci dali mi powody do radości, to bym trajkotała "faceci są wspaniali, cudowni", ale niestety nie dali mi powody bym tak pisała.>>>zrozum że obcych ludzi nie interesuje Twój los czy to na forum czy to nowo poznanego faceta. gderając ciągle powodujesz to na co ciągle narzekasz czyli że każdy ucieka. tym gderaniem próbujesz wzbudzić pewnie litośc, ale o ile u kobiety można liczyć że będzie marudzie matkować to u faceta bym nie liczył na to że będzie wysłuchiwał tego biadolenia bo to biadolenie z czasem się udziela też drugiej osobie i taki nowo poznany po miesiącu znajomości z tobą popada w depresje :O nie rozumiesz też dlaczeog jest jak jest a każdy po przeczytaniu 10 zdąń które napiszesz doskonale wie dlaczego nikt z tobą nie wytrzymuje. nie dopuszczasz do siiebie tego jaka jesteś a jesteś strasznie uciążliwa, więc zacznij coś zmieniać zamiast narzekać !!! twoje posty bardziej mnie denerują niż politycy w telewizji a to nie lada wyczyn.

Gość gość
hmm a osobo wyżej nie wpadlaś na to, że jak ktoś gdera na forum anonmowo to raczej robi to dlatego, że w realu tego nie chce? ja np zwierzam się anonmowo i w internecie narzekam, jestem pesymistką etc natomiast w rzeczywistości jestem inna. po prostu cale brudy wylewam do neta a nie do ludzi wokół mnie :D więc twoja cała anal iza psychologiczna jest blędna bo nie sadze by dość ładna ale nie w typie mówiła o tym problemie facetom :D

Gość przerost tresci nad forma
hmm a osobo wyżej nie wpadlaś na to, że jak ktoś gdera na forum anonmowo to raczej robi to dlatego, że w realu tego nie chce?>>nie sądzę wiem ze ludzie anonimowo sa inni moga cos robic czego gdzie indziej by nie zrobili ale sa tacy gderacze jak ona, ona nad tym gderaniem sama nie panuje. jak ktos chce sie wygadac zalozy temat pogdera przeczyta co inni pisza i tyle a nie gdera przez lata, ja tu jestem raz na jakis czas, bylem kilka miesiecy tyemu gderala wszedzie, dzieisiaj gdera wszedzie bo taka jest i tyle. faceci nie uciakaja bez powodu a tu ten powod widac az nadto.

Gość gość
Tak to jest- jak kobieta jest piekna to kazdy facet sie w niej zakocha i zrobi dla niej wszystko, a jak dziewczyna jest mocno przecietna, lub brzydka to sie ją traktuje jak poczekalnie i jest sie z nią z braku laku. Charakter nie ma tu absolutnie żadnego znaczenia, dla fecetow liczy sie tylko wyglad

Gość gość
Jezli kobieta podoba sie mężczyźnie to widac w jego oczach. W tym jak patrzy i jak rozbiera wzrokiem. Jak przechodzi obok kobiety nie może się oprzeć zeby jej nie dotknąć....a przede wszystkim mowi ze jest piekna.

Gość gość
jeju dziewczyno to jest swinia marnujesz sie przy nim

Gość gość
a może to gderają rożne osoby? może więcej kobiet ma taki problem? Ja rozumiem jak w realnym swiecie nie lubimy by ktoś gdera bo nie da sie powiedzieć "zamknij juz japę nie mogę cię słuchać" ale internet to co innego. Nie podoba ci się jak zali się jakaś OBCA ANONIMOWA osoba to wyłączasz stronę i idziesz sobie gdzieś indziej.

Gość dość ładna ale nie w typie
Tak, faceci kochają przede wszystkim za wygląd niestety - o ile to można nazwać kochaniem. Nie przeskoczymy tego ani nic z tym nie zrobimy.

Gość gość
Autorko może być tak że ten twój jest zakompleksiony i chce sobie Ciebie urobic. Znizyc samoocenę żebyś od niego nie odeszła. Ale to tylko jedna z mozliwych opcji.

Gość gość
Ja bym odeszła. Nie jestem desperatka

Gość gość
A tam, facet nie będzie sypial z kobieta ,ktora go nie pociaga ( chyba, ze jakis desperat ), bo przeciez kto jest masochista? Ale faceci może mniej mówią to czego my kobiety potrzebujemy, moze oni uwazaja,ze to oczywiste i nie mowia. A ,ze sa malo domyslni jak to faceci to czasem trzeba im powiedziec wprost,ze no zbyt rzadko mowia komplementy czy slowo kocham itd Facet to facet pewnych rzeczy nie zrozumie :)