Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to z prawiczkami

czy kobiety nie lubią prawiczkow

Polecane posty

jak to jest,kobiety wolą gdy facet ma im więcej partnerek czy jak najmniej? I nie mówię tu o stereotypowym pryszczatym prawiczku,a przystojnym facecie,który odmawia seksu i potrzebuje czegos więcej niż tylko ociągu fizycznego. Więc jak to jest kobietki?

czy wolicie faceta,który miał np 8 kobiet niż takiego,który miał 0 lub 1? Nie wolicie czuc się wyjatkowe i jedyne dla faceta?

Gość gość
Prawiczek mnie niekoniecznie przekonuje, powyżej 20-25 lat to albo z nim coś nie tak albo czeka do ślubu a mi z takim nie po drodze. Najlepiej żeby facet miał przede mną 1-3 kobiety.

i nie drażniłoby Cię trochę,że całujesz usta,które lizały np kilka innych cipek i kobiecych śluzów?

Gość koniushykrolewski
a kto by lubił, kogoś, co nawet nie zaczął a już skończył, każdy facet był prawiczkiem i wie jaki to ból, jak widzi kpiącą mine dziewczyny, albo litościwą i teksty: polacy nic się nie stało

Gość gość
tak jak powyżej, prawiczek do 20 lat ok, ale po dwudziestce to coś ma ze soba chyba, dla mnie to dziwne osobiście nie chciałabym prawiczka w łóżku bo by doszedł po 2 sekundach i słaby były na początku w te klocki

Gość gość
A co ma ze sobą konkretnie nie tak prócz tej impotencji i pedałowania, czy to takie słowa bo słowa, byleby mocniej zabrzmiało?

Gość gość
"Słaby byłby na początku" ?:O toż doznania=umiejętności=rozmiar

Gość gość
ja juz zalozylam wczesniej temat ale sie wypowiem- nigdy wiecej prawiczka. nie, nie przeszkadzaja mi usta ktore calowaly niejedna. wazne ze sprawia ze czuje sie wyjatkowa a nie ze nikogo przede mna by nie mial. doskonale wie ja sie mna zajac

Gość gość
nie przesadzcie?:O po 25 roku to jeszcze mozna zrozumiec ale taki ktory jest prawiczkiemn w wieku 21-24 lat to juz uwazacie ze cos z nim nie tak?

No to zdecyduj się w końcu, to pytasz się o prawiczka czy o facecie który miał mało kobiet w łózku?? to jest jednak różnica Osobiście nie chciałabym być korepetytorką prawiczka, ale tez wdrygaloby mnie spanie z facetem ,który miał kilkaset d**ek, jak dla mnie chodzący syfilis

ja mam 22 lata,miałem jedną dziewczynę,z którą uprawiałem seks kilka razy więc umiejętnosci mam mierne zapewne. Jakbym chciał to mialbym kilka partnerek za sobą ale odmawialem bo to nie byly kobiety dla mnie :D i też jestem jednym z tych "gorszych" wg was.ą,a

Gość gość
Inteligentna i ładna kobieta ma tylko jednego partnera w życiu. Tzw samca alfa 21wieku. Reszta kobiet zwalcza albo hoduje w sobie choroby nabyte od xx(xxx?) partnera

Gość gość
a skad wiecie ze ktos kto mial tylko 1 partnera nie ma zadnego syfa?;/ na dobra sprawe wystarczy raz z niewlasciwa osoba... dlatego gumki to podstawa. ale jedyny niezawodny sposob to brak seksu plus nie dawanie dotykac sie zadnym ludziom jak dentysci lekarze itd.... ja np bylam u gina zbadana chyba brudnym wziernikiem.... naslalam sanepid latalam po lekarzach jak oparzona. cale szczescie nic nie mam.

Gość gość
jak dla mnie lepszy prawiczek niż ru.ch.acz. Sama nigdy nie byłam latawicą, miałam tylko kilku partnerów w długich związkach i tego samego oczekiwałam od partnera (choć uważam to za drugorzędną sprawę, bo miłość robi swoje ;) ). Nie wiem ile mój mąż miał partnerek, a on nie wie ilu ja, bo nigdy o tym nie gadaliśmy, ale wiem, że seks uprawiał w związkach, a nie przypadkowy, nie jest typem r.uch.acza.

chodzilo mi o goscia,który jest prawiczkiem lub uprawial seks kilka razy w życiu.(więc ma umiejętności zbliżone do prawiczka)

Gość gość
i ze niby seks w zwiazkach jest "bezpieczniejszy"? ludzie opanujcie sie... bo tu raczej zakrawa o mentalnosc a nie syfy itp

Gość gość
no to wolę tego co kilka razy w życiu (prawika raz miałam i tragedia, ledwo dotkniesz i już tryska, a po kilku razach to już załapie co z czym się je)

""(...) I nie mówię tu o stereotypowym pryszczatym prawiczku,a przystojnym facecie,który odmawia seksu i potrzebuje czegos więcej niż tylko ociągu fizycznego. Więc jak to jest kobietki?""­Nie jestem co prawda kobietką ale skoro masz OCIĄG fizyczny przez co rozumiem, że ociągasz się z nawiązaniem kontaktów cielesnych z płcią, którą preferujesz, to chyba nie potrzebujesz rady bo już podjąłeś decyzję:P

Gość jak to z tymi prawiczkami
pociąg miało być

Gość gość
Chcialabym się czuć jedyna i wyjatkowa wiec zdecydowanie wolalabym prawniczka. Ale nie zawsze dostaje się to co się chce.

Gość gość
up

Gość gość
uq