Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No wiecie co tak się wkurzyłam

Polecane posty

Gość gość

Zostawiłam córkę z mężem, bo musiałam załatwić kilka spraw, których on za mnie załatwić nie mógł. To były dosłownie 3h. Dziecko jest tylko na piersi, nakarmiłam ją przed samym wyjściem, zostawiłam odciągniętą butlę, a On nie umiał sobie poradzić i dzwonił po sąsiadkę, która przyleciała z mieszanką :-o

w łeb męża.zapytaj się go czy ty masz sąsiada wołać Jak nie umiesz się dzieckiem zająć. Jejku faceci to duże dzieci...

Gość gość
hehe ale dlaczego nie dali jje twoje mleka ktore zostawiłaś ? tylko specjamie zrobili mm ?

no na bank twoje dziecko umrze lub bedzie ciezko chore jak sie raz napije mm, jestes jebnieta i przewrazliwiona

Gość gość
co za idiota

Gość gość
mąż fujara

Gość gość
ha ha ha ale dałaś się wrobić-mieszanka=przykrywka a oni pewnie się nieźle r*****i :D

Gość gość
No i dobrze zrobil. Nie dal sobie rady to poprosil sasiadke, ciesz sie ze po ciebie nie dzwonil. Dziecko od mm nie umrze;)

Gość gość
lepiej sprawdz czy tam romansu nie ma, dziwna ta sprawa

Gość gość
Tu nie chodzi o to ze cos sie stanie po mm . Aleee po co dali mieszanke jak mial pod reka gotowe mleko ?

Gość gość
zeby miec pretekst do spotkania

Gość gość
To wyglada jskby facet faktycznie chcial znalezc pretekst aby spotkac sie z sasiadka pod twoja nieobecnosc... Powiedzial jej pewnie ze nie zostawilas mleka dla dziecka, bo jakby powiedzial ze mleko jest to wyszedlby na kretyna ktory wlasnego dziecka nie potrafi nakarmic butelka. Przyjrzalabym sie blizej relacji meza z ta sasiadka..

Gość gość
Sąsiadkę zna od lat i uwierzcie mi nic efektownego :D Taaa, a moje mleko stoi w lodówce, bo zapomniał :-o

Gość gość
efektowna czy nei, dziure ma tak mysla chlopy, ja bym byla mimo wszystko ostrozna, za dobrze znam zycie

moim zdaniem - świeży ojciec zaczął paniwakoc kiedy dziecko zaczęło z głodu płakac. Moze nie wytłumaczyłaś mu za dokładnie jak ma podgrzać mleko ?? i sie przeraził, że z lodówki to zimne :P zawołał sąsiadke i juz, nie ma o co robić halo

Gość gość
O matko, o co jak o co, ale o nią grzech byłoby się martwić :D

Dobra, dobra... Efektowna albo i nie, ale OBCA i INNA OD ŻONY :)

Gość gość
Teraz mnie rozsmieszylas znam sytuacje mojej kumpeli sie to stalo-sasiadka ponad 100 kg ohydna, zawsze ja wysmiewal do zony mowiac ze nie lubi grubasow... romans trwal ponad rok zanim ich przypadkiem nakryla

Gość gość
Autorko trzeba było napisać, ze sąsiadka pod 70-tkę podbiega bo teraz cipki będą ci wmawiać romans męża. ;-)

Gość gość
mnie to jakos nie zaskakuje gdyby mojego zostawić z dzieckiem, zadzwonił by do mamy by za niego się dzieckiem zajęła większość facetów to niedorozwinięte dzieci rozpieszczeni przez mamuśki i niezaradni życiowo, do tego lenie i egoiści

zestresował się chłop, mało to świeżo upieczonych matek prosi o pomoc wszystkich dookoła ,kto się tylko pod ręka nawinie? Strach go ogarnął, z biegiem czasu wprawi się

Gość Mężatka1980rok
Rozumiem ze twoj maz byl zestresowany ale po co podał mm jak mial gotowe mleko ?

Autorka pisze ,że to sąsiadka podała mieszanke , ojciec nie mógł uporać się z karmieniem (prosze się o to nie wkurzac, bo nie każda kobieta daje rade nawet z ta czynnoscią i sama prosi o pomoc osob bardziej doświadczonych ) i sąsiadkę zwołał ,a czemu ona podała mieszanke zamiast to co w butli ,to nie wiadomo

Gość gość
wspolczuje meza kretyna

Gość gość
uppppppp

Ja zozstawiłam na godzinę z dwójką(bo trzecia sama o siebie dba) to najmłodszej tak podał zupkę że całą zwróciła na niego na siebie i na leżaczek...a średniemu miał zrobić kanapkę a dał mu wafla z konfiturą malinową......:):):)a jaka panika była że młoda zwróciła!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurxcze mi nigdy nic nie zwraca to ja nie mam pojęcia czy on jej czasem naszą łyżką do zupy nie karmił...

Gość gość
ja się pochwale mężem, bo dziś sam złapał do woreczka siku synka:)) myślałam że ja się będę męczyć popołudniu, a jemu się ładnie z rana udało, jestem z niego bardzo dumna:)) nakarmić, przebrać i wykąpać umie bez żadnej pomocy, jedynie panikuje jak synek płacze z niewiadomych przyczyn