Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podniecasz mnie

Polecane posty

Gość gość

..Takie slowa uslyszalam od swojego faceta.Malo tego,uslyszalam,ze nigdy go nie podniecalam..Byl ze mna 3lata,po co-nie pojmuje.Nie jestem pasztetem,w facetach zawsze moglam przebierac..Jemu ze mna faktycznie z trudem stawal.Nie drazylam tematu z uwagi na to,ze nigdy zaden facet nie mial przy mnie takiego problemu..Myslalam,ze to on ma jakis problem,mylilam sie.Problemem bylam ja.Ale ok,poszlam w swoja strone.Pomijam zal,ze wygarnal mi to po takim czasie.Mija pol roku,mam fajnego faceta i byly sie o tym dowiaduje.I co?Zostalam publicznie wyzwana od k***y,ktora nie umie wytrzymac bez uja w c***e..Ze wstydu nie mam,ze nigdy go nie kochalam,etc..WTF?

Gość gość
weź na luz, wszędzie różne maści robactwa

Gość ja sie wypowiem krótko
to twoja wina idiotko, po co z psycholem sie zadajesz??? nie zauwazyłaś wcześniej że coś z nim nie tak? k***a dlaczego kobiety uwielbiają patologie?

Gość gość
bylas tepa debilką, jestes dalej tepa debilką, nowy facet powinnien obronic przed bylym, ale ty masz tak nasrane ze faktycznie szukasz byle jakiego h*j#a do d**y

Gość gość
sk***ilas sie za szybko,czego skomlisz?

Gość ja sie wypowiem krótko
czytam i nie dowierzam, wy same się garniecie do patologii wyzwisk i bicia. Ojciec was bił w domu, matka była zimną suką że ciągnie was wszystkie do p******ych facetów? ja miałam normalne dzieciństwo i jak facet zachowywał sie dziwnie w pore zrywałam kontakt. Wy- kobiety z patologii nie macie po prostu zmysłu z którym facetem jest coś nie tak. Jesteście ślepe emocjonalnie.

Gość gość
i do kogo masz pretensje? powinnaś mieć do siebie, że żyłaś 3 lata z p*****m.Mamy Ci współczuć?

Gość gość
Nie zostawila go,gdy mu nie stawal,temu jest idiotka?Mogl palant wczesniej dac jej kopa i tyle.Jaka jest jej wina,ze nie poruszala drazliwego tematu?Mogl isc w ch*j zaraz.Jasnowidzem nikt nie jest.A to,ze nie kopnela kolesia z miekkim dydkiem swiadczy chyba o tym,ze nie szuka byle roochal

Gość gość
gość który wyzywa byłą od k***w i mówi jej wprost, że go nie podnieca (po 3 latach) to p***b. Nazywajmy rzeczy po imieniu, ludzie mają różne odchyły, ale to jest patologia większa niż inne. Dlatego na pewno było widać wcześniej, że to jakiś psychol.

Gość gość
Szkoda tych 3 lat ...Wydaje mi się ,że jest zazdrosny o nowego...Olej go i ciesz się życiem z nowym...

Gość gość
co wy k***a z ta patologia?nie stawal mu,byla do d**y,to patologia?laske jej zrobil,ze ja bral mimo to

Gość gość
ja mysle, ze ten twoj ex to zwykly gej albo impotent, ja na twoim miejscu bym mu teraz napisala smsa w stylu: spieprzaj ty geju i impotencie 🖐️

Gość Emilka233333
nie martw się , tego kwiatu to pół światu ;) Poza tym weź pod uwagę ,że może on faktycznie ma jakieś problemy z seksem i jest na tyle sflustrowany,że tak Ci powiedział

Gość gość
może on po prostu staje się impotentem.

Gość gość
Typo prawdopodobnie myślał, że będziesz go błagać o powrót i nikogo nie znjadziesz sobie bo jesteś wg jego popierdzielonego móżdżku "niepodniecająca" albo że on sobie poużywa, a Ty będziesz czekać jak wierna sucz. Daj se spokój, następnym razem jak spotkasz trzaśnij w pysk a nowy facet niech poprawi :) i tyle. A ogólnie najlepiej takich porąbańców olewać :)

Gość gość
zakompleksiony pajac z impotencja, najlepszy sposób to swoje winy przerzucić na kogos :D:D

Gość MiałamToSamo
...ale to ja facetowi tak powiedziałam. Min dlatego się rozstaliśmy.