Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chce seksu bez milosci

Polecane posty

Gość gość

a kazdy chce od razu.. ja zanim mam ochote to potrzebuje duzo czulosci, poczuc ta milosc, nie jakies ładne slowka w stylu masz piekne oczy, nie ufam w taka gladka gadke. I tym sposobem jestem nadal dziewica w moim wieku...smutno mi.

Gość gość
podobno straszna ze mnie cnotka niewydymka ... nie wiem co myslec, kazda kolezanka mi tak mowi.

Gość gość
Ja tez nie chce sexu, tylko milsoci :-)

Gość no raczejjjj
ale masz problem, zluzuj.

Gość gość
dziwi mnie podejscie innych, lubie sie przytulac, ich reakcja na to - seksu ci brakuje. Z kims kogo bym pokochala - owszem.

"a kazdy chce od razu." Nie każdy ;) ­ A to, że kolezanki lubią seks dla sportu nie oznacza, ze Ty też musisz.

Gość gość
za moich czasów nikt sie nie chwalil, czy jest dziewica czy nie. Przeciez to indywidualna sprawa każdego. wiec nie wiem czemu Ci smutno? Ile ty w ogole masz lat?

Gość gość
19. I nie, nie przytulam sie do wszystkich, ale lubie czesto przytulac sie z przyjaciolkami, mim psem czy z rodzicami a nawet z misiem(wstyd sie przyznac)xd. Ogolnie jestem chyba nieco dziecinna...

Gość gość
łoo matko, Ty masz dopero 19lat! Postepuj w zgodzie ze sobą i tyle. Ja pierwszy raz poszłam do łóżka majac 22lata i wcale zle sie wczesniej nie czulam. Do seksu trzeba dojrzeć.

To Ty wokół masz zawodowe prostytutki, że taka jesteś cnotka niewydymka?:D 19lat masz i to jest normalne, że sobie powoli chcesz wszystko budować. Wszyscy tacy wielce dojrzali, seks od 16 a siano we łbie.

Pierwszy raz powinien odbyć się z miłości. To normalne i konieczne do zdrowego rozwoju.