Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matka wtrąca mi się w życie

Polecane posty

Gość gość
nie grządki ale ziemię wozić. Na podjazd. No nie muszę ale nie umiem się postawić. Ona mieszka u syna i u mnie. _______ Nie klam, bo wcześniej napisałaś, że każe ci grządki kopać i jeszcze, że rodzice twojego narzeczonego mieszkają niedaleko syna. :D

Gość gość
Nie gadaj z tępakami. Przecież tacy wszystko wiedzą, ostatnie rozumy pozjadali...Skąd oni mogą wiedzieć jak to jest jak matka z buciorami włazi w Twoje zycie? Oc***eli ludziska do reszty

Gość gość
gdyby twoja matka wiedziala jakie podłe suczysko z ciebie wyrośnie toby cię wyskrobala zaraz, gdy tylko dowiedziała się o ciązy. kogo nazywasz babą matkę, czy niedoszla tesciowa? głupi ten twój narzeczony, ze takim byle gownem jak ty głowę sobie zawraca.

Gość gość
Nie gadaj z tępakami. Przecież tacy wszystko wiedzą, ostatnie rozumy pozjadali...Skąd oni mogą wiedzieć jak to jest jak matka z buciorami włazi w Twoje zycie? Oc***eli ludziska do reszty ________ Tępakiem to sama jestes, skoro nie widzisz, że autorka kręci jak może i w kazdym poście pisze coś innego.

Gość gość
coś kręcisz :D

Gość gość
Tępaki, g***o wiecie o zyciu. Zanim zaczniecie kogoś krytykować postawcie się same w danej sytuacji...hehe

Gość gość
ludzie skąd w was tyle agresji?! może i dzieczyna kłamie ale jak można byc tak zepsutym człowiekiem i mówic o wyskrobaniu... :o jesteście dnem moralnym!!

Gość gość
Tępaki, g***o wiecie o zyciu. Zanim zaczniecie kogoś krytykować postawcie się same w danej sytuacji...hehe ________ No jasne tępaku, normalni ludzie z 20 letnim stażem malżeńskim nie maja zielonego pojęcia o pseudo życiu, czyli tzw wegetacji rozwydrzonej, dzisiejszej młodzieży. :D

Gość gość
z twoim zasobem słow i wyrażaniem emocji to ty nawet nie masz 20 lat a mażysz o stażu małżeńskim tępa dzido! :D

Gość gość
to niech pisze prawde, to nie będzie czytać niemoralnych komentarzy.

Gość gość
*marzysz :p

Gość gość
z twoim zasobem słow i wyrażaniem emocji to ty nawet nie masz 20 lat a mażysz o stażu małżeńskim tępa dzido! smiech.gif _______ Ty piedolony gnoju p******y, miał ktos rację, ze ci napisal o tym wyskrobaniu. Takie dno jak ty powinno się zabijac w zarodku, bo jedynie leniwa dziffka z tego wyrośnie. :D

Gość gość
ciebie szmatto jeb,ała cała armia talibów i osiołek bin ladena i nikt nie wsponina żeby cię wyskrobali bo rodzisz czarną rozpacz tego świata :D wali mnie twój smutek dziffko :D

Gość gość
a i jeszcze coś! masz doopę stworzoną do roochania dziffko! :D

Gość gość
s********j k***iszonie do lekcji, bo cię teraz niedoszla tesciowa z domu wywali i wylądujesz w publicznym burdelu tam gdzie twoje miejce KORFOOOOOO

Gość gość
słuchaj suczko! ja nie jestem autorką tematu :)

Gość gość
ciebie szmatto j**,ała cała armia talibów i osiołek bin ladena i nikt nie wsponina żeby cię wyskrobali bo rodzisz czarną rozpacz tego świata smiech.gif wali mnie twój smutek dziffko smiech.gif _________ Stul ryja obrzydla kooffo, na którą nawet najgorszy lump nie chce splunąc. Miała racje twoja matka, ze wywaliła z domu łajdaczącą się na prawo i lewo dziffke i o wszystkim powiadomila przyszłą tesciową. Niech kobieta wie jaka koorffa się do jej syna przyplątala. :D:D

Gość gość
"gość słuchaj suczko! ja nie jestem autorką tematu usmiech.gif" | suczke to ulęglas taka sama jak ty jesteś, nic wartą wywloke, co dale doopy każemy lęgnie nieślubne bachory do których nikt nie chce się przyznać. :D:D:D