Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczona mama

Faceci sa beznadziejni

Polecane posty

Gość zmeczona mama

Najpierw taki namawia Cię przez 5 lat na dziecko a kiedy w końcu się zgadzasz i , rodzisz mu to upragnione wytęsknione maleństwo, to On ten cudowny tatuś gdy tylko pojawiają się kolki i problemy spierdziela do osobnego pokoju. Moj synus ma 3 miesiące , okropne kolki i wzdęcia nadal nie ustąpiły. Mężuś wszystko robi by zniknąć z pola widzenia a ja już wysiadam ze zmęczenia.. Nie dziwię się że ludzie się klóca gdy się pojawia dziecko , aczkolwiek ja , nawet gdy jestem potwornie zmeczona i zła nie wypominam nic mezowi bo wiem ze gderaniem jeszcze bardziej bym go zniecheciła do siedzenia w domu. Spie po 3 godziny od miesiaca, jestem wyrabana i padam na pysk, jak maz sie zaczyna koło mnie łasic w wiadomym celu , mam ochote go palnac w łep, Nie dosc ze spie tylko 3 godziny to on by jeszcze w tym czasie baraszkował....

Gość gość
Tak, to hipokryci !

Gość gość
zagnaj go do roboty niech się zajmuje własnym dzieckiem !

Gość gość
mnie też to wkurzało. ale powiedziałam mężowi ,że jak mi nie pomoże przy dziecku to seks dla mnie zawsze będzie nieudany bo jak jestem z męczona to w ogóle nie odczuwam przyjemności. pomogło :)

Gość gość
Dlaczego nie zaganiasz tego cwela do opieki nad dzieckiem? Niech ruszy dupsko!

Gość gość
a jeszcze tu na forum piszą że kobiety siedzą w domu i nic nie robią :o sami swoimi dziećmi nie potrafią i nie chcą się zajmować.

Gość gość
Bo faceci są wygodniccy i egoistyczni, zapłodnią, przekażą geny i im się wydaje, że wszystko co do nich nalezy to zrobione :O A matki ponoszą wszystkie konsekwencje i obowiazki rodzicielstwa. Te mendy jeszcze mają czelność wypowiadac się na temat aborcji :O

Gość gość
faceci to banda kretynów :o