Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starszy a młodsza

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Otóż jakiś czas temu zwolniono mnie z pracy, ale zaprzyjaźniłam się tam z pewnym duzo starszym od siebie facetem. Naprawde Go lubiłam. Po tym jak już odeszłam z zakładu, umówiłam się z nim na kawe. Na sam koniec wymusił ode mnie pocałunek. Ja tego nie chciałam. Chyba zrozumiał, ze tego nie chciałam, ale jak Go teraz 2 razy przypadiem spotkałam to zachowuje się jak gdyby nigdy nic. Zastanawiam się dlaczego facet tak się w stosunku do mnie zachował. Jak myślićie? Prosze o jakieś sensowne odp

Gość gość
a ile masz lat a ile on

Gość gość
ja 26 a On może z 60

Gość gość
potraktował cię jak ojciec, któremu żal że straciłaś pracę, ale tak marginesie to raczej z twojej strony ściema ale niech tam

Gość gość
Zadna ściema. Przysięgam na własne życie i zdrowie... Zastanawiam się co tym facetem sugerowało, że tak postąpił wobec mnie.

Gość gość
Napisalas ze go lubilas, on moze odebral to innaczej ze ci sie podoba. Zgodzilas sie pojsc z nim na kawe co go tylko w tym utwierdzilo. N pewno na cos lizyl, ale chyba sie przeliczyl i teraz udaje glupa.

Gość gość
No w sumie racja, tylko jak normalny, starszy człowiek może mysleć, że się podoba dwudziestoparo latce. W dodatku po tym wszystkim udaje, że nie było sprawy. A co najgorsze facet jest zonaty.

Gość gość
ja też myślę, że On liczył na coś więcej z twojej strony. Wypowiadajcie się, bo mnie też ten temat interesuje. Kiedyś przeżyłam podobno sytuacje...