Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zeppelinka89

Jestem typem wiecznej singielki

Polecane posty

Gość Zeppelinka89

Nigdy nie byłam w związku, faceci zawsze byli dla mnie tylko kolegami, a wolność była dla mnie najważniejsza. Myślałam, że przejdzie mi z wiekiem, a tutaj nadal jest tak samo. Z jednej strony uwielbiam facetów, super mi się z nimi gada, ale ostatecznie wybieram samotność w obawie przed utratą swobody.

Gość Zeppelinka89
Ma ktoś podobnie?

Gość Zeppelinka89
Ja tam nie wiem, czy to takie fajne. Stale uciekam od miłości, nie daję sobie możliwości bycia z drugim człowiekiem.

Gość gość
to jest fajne ale chyba do czasu, fajnie nie mieć sknery przy boku, wiecznego bałaganiarza, marudy, robić co chcę i kiedy chcę, ale przychodzą momenty, że chcemy żeby ktoś podał kawę do łóżka, coś miłego powiedział, był z nami na co dzień a nie od święta a na starośc jak znalazł, ale wybor twój

pytanie czy odpowiada ci ten stan czy nie, moim zdaniem po prostu nei spotkałaś odpowiedneigo faceta, który by ci zawrócił w głowie :)

Gość Zeppelinka89
Dokładnie. Bywają dni, kiedy świetnie radzę sobie sama, cieszę się, że mogę sobie bezkarnie leniuchować, że nie muszę się dla nikogo starać, ale zdarza się też, że czuję się samotna i brakuje mi kogoś, kto rozumiałby mnie bez słów, do kogo mogłabym się przytulić. Niestety nigdy tego po sobie nie pokazuję. Zostałam wychowana na tzw. twardą babę i nie potrafię pokazać tego, jaka jestem wewnętrznie. Wstydzę się własnych uczuć.

Gość Zeppelinka89
Fiku - zdradzę Ci, że jest ktoś taki na horyzoncie...;) Facet diabelsko inteligentny, ciekawy, z poczuciem humoru, rozpylający swój urok osobisty wszędzie, gdzie się da. :)Dodam, że jest singlem i jakimś dziwnym trafem ciągle na niego wpadam. Ale kurczę, chyba się nie złamię ;)

to on powinien Cie złamać a nie ty się złamywać, ale to trudne oczekiwanie od faceta, że przejmie inicjatywę, wręcz niewyobrażalne ;)

Gość Zeppelinka89
Znam go słabo, ale zawsze, gdy się spotkamy, tak miło nam się gawędzi, że chciałabym, żeby tak było ciągle :)