Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana mloda mama

karmie piersia i tyje ratunku

Polecane posty

Gość zalamana mloda mama

Dziewczyny, mamy poradzcie co zrobic zeby schudnac po ciazy? Corcia ma juz osiem miesiecy ja wciaz karmie piersia i od porodu waga stoi mi w miejscu albo idzie w gore. Wszyscy mi opowiadali jak to szybki schudne ksrmiac a ja patrzec na siebie nie moge. Odzywiam sie zdrowo, zero slodyczy, nic smazonego, codziennie dlugi spacer z corka, caly dzien na nogach sama z dzieckiem. Przed ciaza trzymalam stala wage, duzo sie ruszalam.teraz nie mam czasu na cwiczenia, wieczorami ogarniam dom a w dzien corcia spi glownie na spacerze, wiec nawet nie ma jak pocwiczyc. Jestem zalamana, najbardziej przeszkadzaja mi ogromne piersi wygladam przez jak balon. Co robic zeby wrocic do swojej sylwetki?

Gość gość
Trzeba było się w ciąży nie obżerać.

Gość mmmm25
może coś nie tak z hormonami? moja koleżanka też nie chudła nic a nic jak miną rok od porodu poszła się przebadać i się okazało że ma za dużo jakiegoś hormonu zaczęła brać leki na ustabilizowanie tego czegoś i po trochę chudnie

Gość zalamana mloda mama
Tez sie zastanawiam czy to moze hormony tarczycy.przed ciaza bralam minimalna dawke lekow w ciazy mial zwiekszona.po porodzie musialam odsyawic hormony bo corcia dostala uczulenia podobno od hormonow.

Gość gość
w pierwszej ciąży przytyłam 14 kg i 2 tyg po porodzie było tyle, co przed ciążą w drugiej ciąży pilnowałam wagi (bo mam już 35 lat i nie tak łatwo się chudnie), przytyłam tylko 8,5 kg, po miesiącu od porodu waga sprzed ciąży wróciła, teraz jestem 4 miesiące po porodzie i waga idzie w górę :( :( :(, karmię piersią, trzymam zdrową dietę, spaceruję