Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panigość

Dlaczego zachowujecie sie jak dzikusy

Polecane posty

Gość panigość

Witam:) Powiedzcie mi dlaczego jest tak, że jak faceci (mam tutaj na myśli zbiorowość) widzą ładna , atrakcyjną dziewczynę, to wyją jak dzikusy, stekają gwiżdżą itp?

Gość panigość
??

Gość gość
No wiesz, to atawizm. Pozostał z czasów kiedy najładniejsze laski leciały na największych dzikusów

Bo zawsze najpiękniejsze kobiety dostawał ten który najlepiej maczugą wywijał . Jak to u dzikusów .

Gość panigość
Ciekawa hipoteza:D

Gość panigość
To był żart:) Teraz za każdym razem będę zaznaczać to w swoich wypowiedziach, żeby nikt nie miał wątpliwości;)

Gość gość
Witam. Ty nam powiedz dlaczego baba jak widzi całkowicie obcego faceta, pomimo że ma partnera to i tak poprawia kłaki, kręci dupskiem, wypina cycki, przebiera giczołami jakby miała się zaraz zesikać, skąd takie zwierzęce niekontrolowane odruchy? :D

Z żartami to też różnie bywa . Znają sie na nich tylko ci bardziej ucywilizowani . No i ja Wielki Wódz .

Gość panigość
No cóż chce sie pochwalić nieodzownymi, kobiecymi atrybutami jakimi sa cycki i dupa;)

Gość panigość
Pulchny tu bym z Tobą polemizowała:)

Gość panigość
Mimo wszystko nie uzyskałam odpowiedzi na zadane przeze mnie pytanie;)

No i kto tu powinien zaznaczać kiedy żartuje . A tak na serio to opisałaś zachowanie chłopców (wiek nieistotny ) a nie mężczyzn .I to by było na tyle .

Gość panigość
No pulchny zaznacz jeszcze że masz racje:D No napisz jeszcze pare zdań i nie zapomnij okrasić tego kropką dla podkreślenia swojej z******tości:) No zrób to jeszcze raz:D

Gość panigość
Ja sie uśmiecham cały czas:) Ciesze sie, że to co napisałam podziałało na Ciebie:)

Widzisz , ja cały czas dobrze się bawię i to że teraz z Tobą piszę to też rodzaj zabawy i cały czas mam do niej dystans .

Gość panigość
O widze, że kolejny raz chcesz mnie przekonać,że masz racje i ogólnie to dystans masz do wszystkiego i jesteś taki fajny;)

Nie jestem fajny ale Ty chyba masz zły humor albo to ja tak na Ciebie działam .Żeby nie zaogniać sytuacji spadam i miłego wieczoru życzę .

Gość panigość
Ja taka jestem zawsze i przeciwnie mam dzisiaj bardzo dobry humor, wiec tutaj nie zgodze sie z Twoja opinia;)

Masz do tego pełne prawo . Niemniej już się pożegnam bo niestety nie mam jutro wolnej soboty . Dobranoc

Gość panigość
Również żegnam i życze miłego weekndu:)

Gość Babka z piasku
Ja zauważyłam, że ludzie najpierw piszczą i wyją itp... kiedy coś im się podoba, są podekscytowani i szczęśliwi.... :D :D :D Na koncertach to co? Jeden wielki pisk. Zdany egzamin pierwsza reakcja, pisk :D , Pierwsze auto, pisk :D i wiele wiele innych. Taka reakcja jest zazwyczaj u ludzi nie w pełni dojrzałych psychicznie :D więc raczej u bardzo młodych, bo nie widziałam jeszcze faceta w okolicach 50-tki który piszczy w salonie samochodowym, bo kupił nowiutkie wypasione autko :D:D:D