Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry i tani telefon

Polecane posty

Gość gość

Hej :) Czy ktoś poleci mi dobry, tani i prosty telefon kom. Samsung lub Nokia? Do 200, max. 250zł. Taki, żeby dało się z niego dzwonić, pisać smsy, żeby miał w miarę duży i wyraźny wyświetlacz, odtwarzacz mp3 (może być słabej jakości) i żeby bateria długo trzymała. Obecnie mam Samsung GTC3750 i jest w porządku, ale trochę się zużył i dlatego potrzebuję go wymienić. :)

Gość gość
Nokia 3210.

Gość gość
Bez przesady :D Żeby był w miarę ładny i lekki, a nie taka cegła. ;)

Gość gość
Miał mieć duży wyświetlacz ;)

Gość gość
Używam na co dzień smartfona Siswoo i8. Jestem z niego bardzo zadowolony. Szybka w ogóle mi się nie porysowała, chociaż intensywnie korzystam z telefonu, metalowa obudowa jest solidna, kolory spoko, głośnik też. Wiem od znajomego serwisanta, że ten telefon jest nastawiony na oszczędzanie energii, a przy dobrej optymalizacji aplikacji bateria trzyma tak długo, jak w starych telefonach, bez bajerów :) Płynność zachowana. Marka naprawdę ok. W promocji kupiłem model w sklepie www.dmtrade.pl, bo widziałem, że mają najwyższy standard Allegro. A takim sprzedawcom ufam najbardziej.

Gość gość
wybierz jakiś model i spróbuj kupić przez dziobacz.pl można trafić coś nawet kilka stówek taniej, to jest portal crowdshoppingowy, jak jest wiecej chetnych to zbijaja cene

Gość milexica
Jeśli chodzi o dobre, nowoczesne telefony, które nie dają za bardzo po kieszeni to ja polecam LG. Wystarczy zajrzeć na stronę producenta by zobaczyć jaki jest szeroki wybór http://www.lg.com/pl/telefony-komorkowe Nawet telefony z LTE można wyrwać w miarę okazyjnych cenach, a przynajmniej marka znana.

Gość gość
Tanie telefony widziałam ostatnio na avans.pl . Ja co prawda kupowałam drożyszy niż 200zł, ale tanie też były.

Gość gość
up

Gość gość
ja mam dobry telefon LG leon był za 390

Gość Adonai
dobrym i tanim telefonem jest np telefon z maxcoma , Ja osobiście mam z wersji strong ;) i bardzo go sobie chwalę . Spełnia wszytskie ,ze tak ujme ładnie kryteria ;)

Gość gość
Do czego głownie potrzebujesz telefonu? Od tego zależy jakie parametry powinien mieć ;) Wejdź i popatrz na electro.pl. Wybór meeega duży i sama tam zawsze kupuje