Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza12

Moja mama pije co robić

Polecane posty

Gość Iza12
Corka alkoholiczki, współczuję Ci... No nie wiem co napisać, sama jestem i byłam w takiej sytuacji, do tego trzeba niesamowitej siły i wytrwałości, żeby to wszystko znieść. Mam nadzieję, że się wszystko ułoży... Mam nadzieję.

Gość Stała kafetariankaaa
do jakiego gimnazjum chodzi i jak ma na imię Twoja psycholog lub sekretarka w szkole ?

Gość gość
Np co to jest w Zabrzu belka

Gość Iza12
Dlaczego jak zwykle nie oszukuję? Nie rozumiem, jestem tu pierwszy raz, chciałam jakąś pomoc, radę uzyskać, tylko tyle... A teraz przepraszam, ale muszę już kończyć, odezwę się jutro. Dobranoc.

To niestety chora osoba psychicznie i oszustka !!!

Gość Iza12
Belka to dworzec autobusowy, dosyć tych testów?

Gość Iza12
Nie obchodzi mnie Twoje zdanie, tylko tych co mi wiele pomogli, bo się dużo dowiedziałam i przynajmniej wiem co dalej robić i dziękuję za to.

ale to akurat pisze w internecie "Dworzec autobusowy komunikacji miejskiej (Zabrze Goethego ... wikimapia.org › Poland › Slaskie‎ Dworzec autobusowy komunikacji miejskiej (Zabrze Goethego) popularnie: Belka. ... (komunista grecki) - czasem też i ta nazwa jest używana (tak jak belka)."

no to np. Gdzie znajdują sie szatnie na jakim poziomie w twojej szkole i jaki ma numer twoja szkoła.

opisz gdzie jest stołówka a gdzie sekretariat. To tylko na potwierdzenie, że nie ładujesz nas wszystkich w c***a.

Gość Iza12
Dziś jadę do psychologa z mamą, mama mnie zarejestruje i później pójdę, wszystko opowiem, może mi coś doradzą...

Gość gość
a do jakiego to psychologa w Zabrzu ? podaj jej/jego imię. W szkole dzisiaj nie pracują.

Gość Nie warto
Takie sprawy załatwia się w poradniach uzależnieniem, w placówkach AA to jedno./ Druga sprawa, alkoholik musi leczyć się sam, powinien mieć postanowienie, tzw. silną wolę..Na siłę nic się nie zdziała.Nie wiem czy ten post to prawda, czy FAŁSZ? Autorka napisała wcześniej że matka pije po śmierci ojca, potem znów napisała że matka pije od bardzo dawna, autorka pamięta matkę pijacą gdy autorka postu była dzieckiem.Potem czytam że ojciec zdradzał matkę dlatego piła?! Ojciec udawał że nie widzi picia matki.Jeżeli chciał zauważyć był agresywny?. Która wersji jest prawdziwa tego nikt nie wie?😠 Kłamstwo, kłamstwem pogania😡 Dlatego nie zamierzam prowadzić dyskusji z kimś kto ma wybujałą fantazję.Pisze zeby pisać.Żeby wypisywac takie wydumane historie, to już nie jest normalne zachowanie autorki.Nie uważacie?????

Gość CO ZA BAJER
Nie kłam!!!! W soboty przychodnie nieczynne! Wymysl inna historię, ta sie przejadła ludziom!😠

Gość CO ZA BAJER
Bardzo słuszna decyzja.Nie każdy chce czytać kłamstwa.Słabo się robi gdy czytam takie idiotyczne posty! Fantazji to ci nie brak, trzeba przyznać:D

Gość Jakie to dziwne
Nawet teraz klamiesz.Skąd wytrzasnęłaś link bez znaczenia?! Jesteś bezczelna! Ludzie prędko cie rozszyfrowali że jest beznadziejna kłamczucha😡.Pewnie pochodzisz z rodziny patologicznej, sama łykasz i tak piszesz sobie różne farmazony! Każdy ciebie zna pewnie omija szerokim łukiem?!😠

Gość gość
to jest ta kłamczucha lezka_smutna co udawała sierotę po śmierci obojga rodziców,tez wówczas sporo ludzi nabrała.

Gość gość
link faktycznie wyssany z palca.

Gość gość
Nie ma przychodni psychologicznej państwowej na kasę chorych (darmowej ) w Zabrzu czynnej w SOBOTĘ !co za kłamczucha.

Gość gość
Nie wiem czemu kobieta przed 30 ( bo ktoś ją fizycznie wyczaił ) zawsze wciela się w postać 12 - 13 latki z jakąś traumą życiową. To bardzo dziwny przypadek. A to sierota po obojgu rodzicach a to sex z starszym facetem a to córka alkoholiczki. itd. A zauważyliście jaką ma nienaganna pisownię ?

Gość CO ZA BAJER
Ta kobieta często podszywa się pod kogoś innego i zmyśla jakieś tematy.L Ludzie dają się nabrać na jej kłamstwa.Link wyzej podany przez nia też ściągnęła z sufitu. Od początku uważnie przeczytałam jej posty i zwróciłam uwagę że bajeruje! Zapomniała co pisze i pogubila się sama w tym kłamstwie. TERAZ JEST SPALONA! Poczekajmy jak znów zacznie kłamać i zmyslać coś nowego!

Gość gość
niech szlag trafi ta klamczuche!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Gość gość
Nie rozumiem takich ludzi?! Co za cel ma taka rura żeby kłamać?!!!! To nie jest normalna osoba, na bank ma coś z garem.Nadaje się żeby przebywać w miejscu bez klamek.To ona powinna pójść do psychiatry żeby tą wywlokę wyleczył z kłamstwa😡

Gość gość
gdzie jestes klamliwa sucz ,?

Gość CO ZA BAJER
Poszła w d i a b ł y została zdemaskowana przez kilka osób.Teraz zobaczymy co znów wymysli! Co to za @ @@ z takiej tury?! Jest bcznie obserwowana, to moze na pewien czas zbastuje😠?

Gość Moja mama pije

Moja mama jusz pije od 6 dni mam 12 lat i mam młodszego brata ktury ma 8 lat chdze do szkoły a jak wracamy to stoimy  5 minut przed drzwiami codziennie kupujewude . jak śpi to potajemnie wylewam ale to nic nie daje ja i muj brat śpimy na fotelech co mam zrobić pomuście błagam 

Gość gość
2 godziny temu, Gość Moja mama pije napisał:

Moja mama jusz pije od 6 dni mam 12 lat i mam młodszego brata ktury ma 8 lat chdze do szkoły a jak wracamy to stoimy  5 minut przed drzwiami codziennie kupujewude . jak śpi to potajemnie wylewam ale to nic nie daje ja i muj brat śpimy na fotelech co mam zrobić pomuście błagam 

Czy jest ktoś inny dorosły z rodziny, do kogo mogłabyś zwrócić się najpierw o pomoc? Tata, babcia, jakaś ciocia?