Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie odzywa się cały dzień

Polecane posty

Gość gość

niedawno poznałam w internecie pewnego faceta. bylismy dotąd na dwóch randkach. spotkania wyszły z jego inicjatywy. pierwotnie nie byłam do niego przekonana, ale po codziennych rozmowach na komunikatorze (rekord to 7 godzin.. tyle mamy do powiedzenia i tak jesteśmy do siebie podobni) zaczął mi się podobać. to on do mnie najczęściej zagaduje. ja napisałam z 2-3 razy. w tym dzisiaj, gdy był dostępny. ale zaraz zniknął. i tak cały dzień. nie odpisał na moje 'cześć'. nie było nawet pocałunku. jedynie przytulenie na przywitanie i pożegnanie. o co może chodzić? jakoś przywykłam do codziennych rozmów, więc dziwnie mi, że dziś go nie ma. nie jest zainteresowany czy sobie wkręcam? ps- wiem, ze znajdą sie tu pewnie hejterzy, wiec od razu odpowiem na głupie komentarze i docinki... mam co robić. mam też internet w telefonie, więc nie siedze przed komputerem jak noł life (noo, prócz dzisiaj bo nie mam ochoty wychodzić :P).

Gość gość
Ma inna? :-)

Gość gość
może żona była w pobliżu ?!

Gość gość
nie przejmuj sie lepiej zatancz! www.youtube.com/watch?v=-a_qe2i_eak :-D

Gość gość
jaka żona :P jest po dwudzistce i jeszcze mieszka z rodzinką

Gość gość
gość, tanczy zarąbiście :D trzeba to przyznać. mega seksowna laska... mam figurę jak ona, ale nie potrafię tak zatańczyć. mogłam iść do baletu.. :D

Gość gość
to pozostaje ci czekać aż odpisze i zapytasz czemu to tak długo trwało....o ile jeszcze się odezwie...

Gość gość
moze nie jest jeszcze za pozno www.youtube.com/watch?v=Yj43ZIMdakE :-D

Gość gość
mam nadzieję, że się odezwie :( wydaje mi się, że mu się podobam. i to bardzo... ___ no, no... laska nie tańczy nadzwyczajnie. też tak potrafię, serio :D ciałko znowu podobne do mojego. tylko, że nogi dłuższe i cycki nieco większe :P no mam 21 lat. czy na balet jeszcze zapisują?;)

Gość gość
No chyba, ze do prywatnej w Hollywood. :-) No ale jak tanczysz to chyba masz talent i nie potrzebujesz sie pocic w szkole.

Gość gość
z tym baletem to był żarcik :p choć przyznam, że chciałabym zatanczyc przed przyszłym partnerem tak jak ruska z pierwszego filmiku :P jest niezła, trzeba przyznac. póki co jednak trapi mnie co też moj randkowicz robi cały Boży dzien, że nie odezwał się ani słowem. nie jest typem imprezowicza, więc stawiam na dzień z przyjaciółmi. moooże... :)