Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w co zainwestowac pieniadze by zarobic ale nie stracic

Polecane posty

Gość gość

witam mam odlozona pewna sume pieniedzy sa one nie do ruszenia tzn. chcialabym gdzies je wplacic na jakies konto oprocentowane itp tylko kompletnie sie na tym nie znam,moze mi ktos doradzic?

Gość gość
Tylko złoto, konto oszczędnościowe nie da ci zysku.

Gość poważnie koorva mówię
Za głupia jesteś żeby inwestować, lepiej trzymaj je tam gdzie są.

Gość gość
glupia nie jestem, tylko nie znam sie na inwestowaniu w zloto moze to nie glupie,ktos ma jeszcze jakies propozycje? osobom ktore nie maja nic do powiedzenia na temat z gory dziekuje nie poćcie sie nad klawiaturą

Jakie złoto, nie teraz. Złoto bardzo traci, niech zejdzie do jeszcze i wtedy.

Gość gość
a ile masz tej kasy?

Gość gość
50 tysiecy mam odozone i szkoda zeby tak tylko lezaly

Gość Terabite111
Aby zarobić a nie stracić to najlepiej lokaty. Chciałem z poczatku polecić Ci branżę reklamową, ale tam możesz wyjść z zerem :) Takie życie :) skok.wolomin.pl sprawdź tutejsze oprocentowanie- więcej nie będę musiał przkeonywać :P

Gość Merkel457
Dobre pytanie - z pewnością w coś bezpiecznego. Do takich inwestycji możemy zaliczyć np lokaty bankowe. Ale wystarczy wejść na www.banki.pl/lokaty_bankowe - aby sobie uświadomić, że 4% w skali roku - to nie jest dużo. Nie dużo ale za to pewnie :)

Gość gość
Lokata bankowa to obecnie 2-3 procent. Odlicz od tego podatek belki to wyjdzie jeszcze mniej. Inflacja wynosi 3-4% rocznie. Jaki z tego wniosek? Na lokacie zamiast zarabiać faktycznie tracimy pieniądze...

Gość Invest
Jest wiele porali na ten temat, które prezentują naprawdę wyszukane sposoby inwestowania. Jednym z nich jest http://wco-inwestowac.pl - polecam mają ciekawą bazę artykułów.

Gość edzio898
Profesjonalnie i szczegółowo planują inwestycje dla swoich klientów doradcy z Krakowa podaje ci numer 606 646 746 . Ja dzięki nim mam bardzo atrakcyjne zabezpieczenie finansowe. Pieniądze już tak sprawnie na mnie pracują, że w sumie mógłbym już odejść na emeryturę i nie musiałbym się martwić o finanse.

Gość Mukao2
Najlepsze są inwestycje w siebie, wyślij chłopa, albo jak masz odwagę to sama idź na kurs doszkalający, mój kochany zrobił kurs na ładowarki w www.pswconcept.pl/kurs-na-ladowarki/ i od jakiegoś czasu znacznie się nam zwiększyły dochody, także polecam

Gość gość
Grupa Jaguar to moim zdaniem idealne miejsce do inwestowania swoich pieniędzy, jeżeli liczymy na szybki i duży zysk. Sam zainwestowałem sporą sumkę, a mimo to dalej śpię spokojnie ;) dlatego mogę polecić te akcje wszystkim zainteresowanym.

Gość dddarr
Ja zainwestowałem w www.ekologicznaelektrownia.pl więc mogę się wypowiedzieć. Wymagany kapitał może wynosić już 30 000zł, średnioroczny zysk to około 14%. Inwestycja polega na wykupieniu udziałów w spółce celowej, które mogą być dziedziczone, sprzedane lub podarowane. Inwestycja jest w pełni bezpieczna, ponieważ elektrownie muszą skupić całość wyprodukowanej energii. W praktyce wszystko wygląda dokładnie tak, jak opisano na ich stronie. Są więc uczciwi, za co ich cenię i serdecznie polecam.

Gość gość
w akcje bym nie radziła bo są dość ryzykowne, ale można pomyśleć o złocie, ofertę sprawdzisz np, na stronie http://powiernik.net/

Gość Mokiełka
Rzuć okiem na ofertę i możliwości jakie daje http://www.grunttozysk.pl/ Można zarobić i to realnie. Zawsze to pewna inwestycja - grunty.

Gość Kunsia9090
Byłam na tej stronie grunttozysk i fajnie to się prezentuje. Myślę, że jak więcej uzbieram oszczędności, to zainwestuje.

Gość Milena67
Ziemia to pewna inwestycja. Ludzie kupują i będą ją kupowali. Nie powinno się na tym stracić.

Gość Kostka67
Moi znajomi, co jakiś czas inwestują w grunty i jeszcze nie słyszałam, żeby narzekali.

Gość klarko6
Jeżeli masz sklep stacjonarny to trzeba zainwestować również w sklep internetowy, takie o wiele lepiej czasem prosperują niż te na "miejscu" . Taki sklep założysz bezpłatnie za pomocą platformy http://pasejo.pl/ , jest to łatwe, szybkie i bezpieczne z dobrą personalizacją panelu admina

Gość gefirer
ja się zastanawiam nad forexem i inwestycjami walutowymi, wszędzie o tym pisza, forex się chwali zyskami, co o tym myślicie? https://www.tms.pl/forex-investing tutaj czytałem o możliwościach, kuszą, kuszą niesamowicie ale co z ryzykiem tym rzeczywistym. No nic na razie będę studiował literaturę na tym portalu i zobaczymy co wyniknie z posiadanej wiedzy, oby miarodajne wyniki na plusie.

Gość gość
Faktycznie warto pomyśleć o lokacie oszczędnościowej. Warto też poczytać o tym w co warto zainwestować w 2017 http://wcoinwestowac24.pl/ , interesujące pomysły są tam opisane.

Gość natisss
Mam takie poczucie, że to ostatnie kilka miesięcy jest pod znakiem jakiejś ofensywy w Sunex. Wcześniej trochę mało było takich informacji o targach, dofinansowaniu, czy realizacji inwestycji. To jakby ostatnio ten worek z dobrymi newsami się rozwiązał dopiero.