Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słowianka słowem prawdę niesie

Wiecie po co jesteście tu kafeterianie uświadomię was

Polecane posty

Cel waszego wirtualnego istnienia tutaj na kafeterii nie ma poprawiać waszego życia. Jesteście jak menel. Jego życie nie ma innego sensu jak odstraszać innych, żeby nie stoczyli się do jego poziomu. Tylko po to istnieją. Tak samo kafeterianie tutaj się zbierają, piszą, narzekają. By inni, normalni, czytając te pomyje, w duchu sobie powtarzali, że nie będą tacy jak wy, nie stoczą się, osiągnął coś w życiu. Nie będą do końca życia biedni, nie będą prawiczkami. Dlatego tutaj nie ma normalnych, jak się pojawią to tylko na chwilę i uciekają klnąc na was że śmierdzicie nieudacznictwem życiowym!

Gość wwrrr
No to juz, uciekaj, ino wartko!

Mój samiec alfa woli podłączać już inna i zostali mi sami beta. W tym celu wybieram się do Maroko, wziąć ślub z beduinem, któremu będę czochrać borsuka i poić wielbłąda. Kończę i idę stąd wy nieudacznicy życiowi. Same samce beta tutaj są i samice beta.

"Mój samiec alfa woli podłączać już inna i zostali mi sami beta." Ależ to jest zupełnie naturalny cykl. Co mnie obchodzi samiec alfa po zapłodnieniu mnie? Dajemy wtedy dostęp do nas samcom beta pod warunkiem że będą płacić.

A czochranie borsuka i pojenie wielbłąda to posługa kobiety alfa dla mężczyzny alfa. Beta jak już wyżej napisałam muszą płacić.

Gość kukurukuterefere
Jesteśmy tu po to by od czasu do czasu złapać k***ę za kołdun i zapędzić do lasu Bynajmniej by ją dotykać