Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

czym wywołać śmierć

Polecane posty

Oczywiscie wiem jaka będzie reakcja. Mogę sobie pisac ze dla ciekawosci ale i tak nikt w to nie uwierzy. szukam sposobu jak najszybciej i najmniej bolesnie sie zabić. wydaje mi sie że najskuteczniejsze jest przececie w zdluz tetnicy szyjnej no ale nie mam odwagi zeby sie pociać. skoczneie z mostu np? to nie dla mnie tym bardziej ze istnieje zbyt duze ryzyko ze sie nie zabije tylko zostane do konca zycia kaleką. wejść pod auto z duża prękąścią? pomijajac to ze nie ma pewnosci czy sie zabije to jeszcze robic tym problemy biednemu kierowcy. Bardziej mam na mysli leki, najlepiej bez recpety, czytalam ale sposoby smierci po tych lekach nie sa zbyt przyjemne. najlepiej by bylo zasnac i sie nie obudzic, zeby nie cierpiec. Zaraz beda pewnie komentarze typu co cie do tego sklonilo? wiele ludzi ma o wiele gorzej, nie warto marnowac zycia itd. Ale to jest decyzja juz przeze mnie podjeta. owszem wiele ludzi ma o wiele gorzej, chocby dzieci w afryce, ale i wiele ludzi w polsce - podziwiam ich za wytrwalosc. maja chec zycia i chwala im za to, to jest cos czego im zazdroszcze. uwazam iz kazdy ma prawo decydowac czy chce zyc czy nie. ja nie chce i nie jest to decyzja podjeta pod wplywem chwili. pewnie bedzie - chora psychicznie itd. i moze i jest w tym cos prawdy nie potrafie obiektywnie ocenic, ale nawet jesli to trudno. powstrzymywalo mnie od tego to ze wierze w reikarnacje, ale i tak nie ma sensu dluzej ciagnac tego zywota. I tak to zrobie, i tak mam tylko prośbę abyście mi podali coś, dzieki czemu bede najmniej cierpiec. I nie przekonujcie mnie ze nie warto itd. to jest moja decyzja, jestem na tyle duża że wiem co chce zrobić i liczę się ze wszelkimi konsekwencjami. Pozdrawiam

Gość gość
może skocz z wierzowca.

Gość gość
Nie wiem czy to kolejny durny żart czy piszesz poważnie ale powinnać zdawać sobie sprawę z tego, że tego typu informacje wypisywane na forum mogą mieć poważne konsekwencje.

Gość gość
rzucic sie pod jadacy pociag. smierc 100% pewna lub powiesic sie.

Gość gość
No chyba nie powazniejsze niz skoczenie z wierzowca???

Gość gość
dobra to kolejny głupi żart pewnie :P

Gość gość
W kazdym zarcie jest żdzbło prawdy

up

Gość gość
Nie igraj ze zyciem ,bo sie ma je tylko jeden ,jedyny raz i zycia nie dostaniesz do poprawki...pomyslalas o rodzicach,o najblizszych ,poczytaj co oni mysla i co czuja .oni z tej traumy nigdy nie wychodza.......POMYSL,A POTEM PISZ GLUPOTY!!!!❤️

Gość gość
Zgłoszone

Gość gość
kto sobie jaja robi. prosze was...