Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sernik pomocyyyyyyyyyyyyyyyyy

Polecane posty

Gość gość
ser trzeba zmielić w maszynce , najlepiej dwa razy i dalej robisz to co w przepisie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
dzieki :) maz to samo mi m,ówi ze jego mam tak robi :)i naprawde to wystartczy ???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
tak , ja najbardziej lubię serniki z twarogu prawdziwego , bo te z wiaderka są takie "niesernikowe"

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nie rozumiem, z czym to wiaderko kupilas - z mlekiem? Co napisane jest na nim? Jak twarog sernikowy to rób

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
skoro ma byc sernik to trzeba go zrobic z sera :) te sery w wiaderkach to odpadki :) ser na sernik mielimy nawet 3 razy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
sklad- mleko pasteryzowane kultury bakteri fermentcji mlekowej i na wszystkich "wiaderkach " niby do sernikach to samo wiec zbaraniałam :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×