Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda karmiaca mamaa

kiedy wasze dzieci zaczely sie usmiechac swiadomie ew odwzajemniac usmiech

Polecane posty

Gość mloda karmiaca mamaa

jestem mama 5 tygodniowej dziewczynki. mala tylko wisi na piersi spi i krzyczy/placze. kiedy zacznie byc bardziej komunikatywna?? kiedy wasze dzieci takie zaczely byc? moja jak nie spi to wodzi oczami za karuzela lub zabawka ale nic pozatym. no i smieje sie przez sen(nieswiadomie)

Gość gość
To był wielki dzień w życiu mojej córki i dało się wyczuć spiętą atmosferę. Postanowiłem rozładować napięcie niewinnym dowcipem: - Wcale nie czuję się, jakbym tracił córkę - powiedziałem do jej narzeczonego - Ale raczej zyskuję wolny pokój. Nikt się nie śmiał. Prawdopodobnie ze względu na kijową akustykę w krematorium.

Gość Ja to pisze
Moj synek niesmialo zaczal sie usmiechac w 6 tygodniu teraz ma 7 i juz smieje sie duzo czesciej i wydaje przy tym duzo dzwiekow ;-)

Gość gość
Juz lada dzien sie usmiechnie:) nie pamietam kiedy to dokladnie bylo,bo nie zapisalismy, ale jakos w okolicach 7 tyg. Synek lezal w lozeczku i wrocil maz z pracy,bylo to niedzielne popoludnie. Maz wszedl do pokoju,stanal nad lozeczkiem i synek sie do niego usmiechnal pierwszy raz:)

Gość gość
niecałe 3tygodnie ale on wszystko robi szybciej.

Gość gość
Dokladnie po skonczeniu miesiaca zycia, w ten sam dzien :)

Gość gość
Starsza 5 tyg. Mlodsza 6 tyg.

Gość gość
5 tygodni to jeszcze malutka. Tak z 1,5-2 miesiące trzeba odczekać jeszcze, a pojawią się pierwsze uśmiechy