Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ciągle lecą na mnie niscy faceci

Polecane posty

Gość gość

jak to sie dzieje ?

Gość gość
niski tzn. ile ? Bo ja mam 188 i dla mojej dziewczyny tez jestem niski. Wszystko jest rzecza wzgledna (Einstein)

Gość gość
188 to dla mnie juz wysoki, własnie takiego bym chciala 185-190 a trafiam na takich ~170 - 177

Gość uczulenie na mosiadz
Wioska indiańska w Ameryce. Przychodzą Apacze do swego szamana i pytają: - Jaka będzie w tym roku zima szamanie? - Bardzo, bardzo ostra! Apacze zaczęli zbierać chrust, ale zima była łagodna. Następnej jesieni znowu przychodzą Apacze i pytają szamana: - Jaka będzie w tym roku zima? - Bardzo, oj bardzo ostra! Zima znów była łagodna, a Apacze nazbierali górę chrustu. Następnej jesieni przychodzą wściekli Apacze do szamana i pytają się go o to samo, ale grożą mu, że go oskalpują jeżeli się pomyli i że ma całą noc by się namyśleć. W nocy szaman wymknął się do instytutu meteorologicznego i pyta synoptyków: - Jaka będzie w tym roku zima? - Bardzo ostra, oj ostra - odpowiadają. - Skąd wiecie? - pyta szaman. - Bo Apacze od 2 lat chrust zbierają!

Gość gość
A dlaczego chcesz wyzszego ? Moja dziewczyne staram sie zrozumiec. Ona 191, mama 190, ojciec 213 czyli wszyscy ponizej 190 to kurduple, takie wyniosla standarty z domu, a TY ?

Gość Bozon Higgsa
Jak 170 -177 są niscy to ja przy wzroście 166 jestem wysoki, przecież przestrzeń się zakrzywia.

Gość gość
ona chyba sama tego nie wie, wiekszosc kobiet nie wie czemu chca wyzszego, powtarzają te same durne teksty

Gość gość
zgadzam się z autorką facet z 178 czy 180 jest niski

"lecą"mowisz hmmm ot zdolne bestie i latac potrafia:P ciesz sie taki wysoki smiesznie by wygladal w locie:D

Gość gość
Z wiekiem hopla na punkcie wzrostu mija. Wy też kiedyś dorośniecie.

Gość gość
Poczytajcie sobie również o stosunku wzrostu do długości życia. Fanki 2metrowców prawdopodobnie fundują sobie samotną starość.

Gość Bozon Higgsa
To prawda, hopla z wiekiem paniom mija, ale pojawia się nowy temat : "wszyscy fajni faceci wokół mnie są zajęci ":)

Gość gość
większość kobiet wiąże się z facetami starszymi, często nawet sporo i większość spędza starość samotnie, bo faceci krócej żyją. Dużo jest też porzucanych po 40stce i mają małą szansę że kogoś poznają.

Gość gość
a co to ma wspolnego z wzrostem ?

Gość gość
a czemu was to dziwi że kobiety chcą męskich, wysokich facetów przy których będą się czuły kobieco i bezpiecznie? przecież to atawizm. Wy też chcecie ładnych, szczupłych i młodszych kobiet. Też skreślacie kobiety i nie dajecie im szans na poznanie bo ta ma parę kg za dużo, za mały biust albo jest rówieśniczką a nie 10 lat młodsza. Oczekujecie żeby kobiety nie patrzyły na wasz wygląd, wzrost to sami na to nie patrzcie i umawiajcie się z brzydkimi albo przeciętnymi ale za to o "pięknym wnętrzu"

Gość gość
ktoś wyżej napisał że wysocy żyją krócej i kobiety które się z takimi wiążą skazują się na samotną starość

Gość gość
gość a czemu was to dziwi że kobiety chcą męskich, wysokich facetów przy których będą się czuły kobieco i bezpiecznie? przecież to atawizm. Wy też chcecie ładnych, szczupłych i młodszych kobiet. Też skreślacie kobiety i nie dajecie im szans na poznanie bo ta ma parę kg za dużo, za mały biust albo jest rówieśniczką a nie 10 lat młodsza. Oczekujecie żeby kobiety nie patrzyły na wasz wygląd, wzrost to sami na to nie patrzcie i umawiajcie się z brzydkimi albo przeciętnymi ale za to o "pięknym wnętrzu" xxx To rusz d**ę i wyjdź z inicjatywą a nie robisz aferę. Nie wiedząc nic o kobiecie podchodzimy do tych, które na nas fizycznie działają w końcu to my robimy pierwszy krok i zagadujemy.