Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś tu kiedyś napisał że współcześni mężczyźni już nie podrywają

Polecane posty

Gość gość

ale czekają aż kobiety ich poderwą lub zagadają, na randkę zaproszą. Wczoraj pewnie mężczyzna powiedział mi że czekał całe wakacje, aż do niego napiszę .. zapytałam po co? a on żeby się spotkać... MASAKRA....mężczyźni!! ja dalej uważam, że to wy powinniście zapraszać pierwsi a nie my, kobiety

Gość dsadsadsa
czyli jesli facet na ulicy ci sie podoba , ale on cie nie zauważy to do niego nie podejdziesz? Dziwna jesteś

Gość gość
no właśnie oni sami chyba nie wiedzą czego chcą ja zaprosiłam jednego kolesia na kawę, bo miałam już dosć zabawy w kotka i myszkę a on odparł "skoro zapraszam na kawę to pewnie jesteś łatwa też" nieźle nie:O

Gość prawictwo pospolite125
Ja odmawiałem dziewczynom gdy mi proponowały randki , bo wole być sam .. Nie nadaje sie do zwiazku

Gość gość
"czyli jesli facet na ulicy ci sie podoba , ale on cie nie zauważy to do niego nie podejdziesz? Dziwna jesteś " TAK, DOKŁADNIE ... nie podejdę, ale zrobię tak żeby MNIE ZAUWAŻYŁ... wtedy będzie miał okazję się umówić

Gość uczulenie na mosiadz
Całkiem niedawno podpadłem mojemu najlepszemu kumplowi... Przyłapał mnie bowiem jak marszczyłem sobie freda... Podczas wąchania gatek jego siostry... Ale chyba najbardziej wkurzyło go to, że miała je opuszczone do kolan... Obecność całej jego rodziny na miejscu zdecydowanie nie pomagała w zaistniałej sytuacji... Wszystko to przekształciło pogrzeb siostry kumpla w naprawdę niezręczną sytuację...

Gość gość
panu już dziekujemy

w zasadzie powinnaś wiedzieć ze my faceci nie lubimy desperatek .. Kiedyś jakaś otyła laska proponowała mi loda .. My od razu takie coś łączymy z desperacja - ze nikt jej nie chce i tak szybciej faceta można złapać. .. Dlaczego wszystkie inne , które były szczupłe wychodziły z propozycją randki , a nie loda ?

Gość gość
właśnie, dla mnie proponowanie facetowi randki to desperacja.. :/ chyba, że utrzymujemy czysto koleżeńskie relacje to mogę go zaprosić na obiad, który zrobię sama albo zrobimy go wspólnie, możemy iść razem na jakiś event (ew, zabrać również znajomych).. ale nie nazwałabym tego randką

mi proponowało randke 5 szczupłych kobiet w tym 6 dala mi prozpozycje loda ,ale ta szósta miała wąsa w dodatku wazyła ponad 70 kg .. szczupłe maja wiecej godności , a tej ostatniej to chyba nikt nie chciał ..MYslałą ze jak zapyta o randke to jej odmówie dlatego rzuciała do mnie hasło cytuje -- o*******c ci -- ?

cytuje -- oppciagnnac ci -- ?

Gość gość
dlatego taka gruba, bo robi lody z połykiem

Gość gość
z grubą jak ma duże cycki to lepiej na hiszpana :D

Gość gość
podbijam, piszcie co uważacie

Gość gość
nie podrywają i w dodatku są hipokrytami