Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Dlaczego ludzie zakładają topiki z pomarańczy w takich sytuacjach

Polecane posty

zakładacie topiki na pomarańczowo wtedy gdy chodzi o seks,choroby psychiczne,poglądy polityczne o atrakcyjności x wstydzicie się bo ja nie a i tak mi się obrywa

Gość robak1802
Bo jestem n******y pa

Gość uczulenie na mosiadz
Moja kuzynka Elusia jako dziecko była istotą zjawiskowej wręcz urody. Ciemna karnacja, czarne włosy, czarne oczy. No w ogóle śliczna. Kiedyś siedziała w kuchni i przyglądała się swojemu odbiciu w lusterku, w pewnym momencie pyta swoją mamusie: E: Mamusiu, ładna ja jestem? M: Tak kochanie. I znów ogląda się w lusterku. Po dłuższej chwili: E: Mamusiu ale powiedz mi prawdę, ładna ja jestem? M: Tak córeczko jesteś bardzo ładna. Po kolejnej chwili spędzonej na kontemplacji swojego wizerunku w zwierciadle znów pyta: E: Mamuniu, ale powiedz mi tak szczerze ładna ja jestem czy nie? M: Śliczna jesteś kochanie. A dlaczego pytasz? E: No bo wszyscy mówią, że jestem do ciebie podobna.

Gość robak1802
Bo bo bo!

Gość robak1802
Ej niemow o mossązu je a wogule to to co cie sfendzi prz cy u zamkniete nie na mirjsccu u wwiesz! Jak bys hula moja baba to bu. M cie dumal wszendzie am gdzi jest u otfarte no i! Dupa jest okragla a bramki sa dwie bleble ble :-)

Gość robak1802
Robak ci sie ipodoba ? To psa e kum ble ble maj got kto was robil ze takie wyksztalcone a tu burdel z zagranicy piszeta! Niejestesta solom tej ziemi , najwyrzej w oku

Gość robak1802
I caluj mie wszedzie bo wiem ja bezie , ooo0:-) ppa sfubki nakretki i dziurawe detki chachacha bla blabla:-)