Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny lubią Arabów bo są męscy nie to co Polacy

Polecane posty

Gość gość

młody Polak to frajer w rurkach, flanelowej kolorowej koszuli i dziwacznych butach, dziewczyny nie chcą takiego gnoju, kiboli czy innych emo frajerów, nazioli tylko męskich gości

Gość gość
dla tego tylu księży was podnieca , to takie araby tylko na czarno :)

Gość gość
arab to dominujący gość nie dający prawa kobiecie do sprzeciwu, agresywny, damski bokser dla polskich kobiet taki typ jest męski głównie dla polek bo reszta kobiecej europy tak na arabów nie leci

Gość martixd21
Arabowie maja tylko fajna karnacje. ale w zyciu nie chcialabym miec faceta Araba, wywiozlby mnie na pustynie i jeszcze bym miala....

Gość gość
a mi Arabowie sie nie podobaja, no chyba ze tacy z okladki.. ale taki standardowy niski Ahmed w ogole nie jest w moim guscie..w sumie to mi sie w ogole polodniowcy przestali podobac, procz mojego meza polodniowca :P nawet faceci z jego kraju w ogole mnie nie pociagaja.. zaczelam zauwazac same wady, niscy, duze nosy, wszyscy ubrani na jedno kopyto, jasne koszulki i jasne jeansy, a fuuu!!

Gość gość
a żebyście wiedzieli, jak jesteście C***Y to macie co chcecie...

Gość gość
gość - tak mysli większosc Polek, że Arab = przystojniak :D a prawda jest taka, że tak jak w kazdym kraju są przystojniacy i brzydale a większosc to ''przeciętniacy''. Taki przeciętny mieszkaniec Egiptu, Tunezji, Turcji jest niski ok 170cm, ma duzy nochal, starsi faceci są zarośnięci jak małpy co mnie osobiście obrzydza :O Włosi czy Hiszpanie mi sie nie podobają, nie chodzi o wygląd bo w Hiszpanii wcale kurdupli nie ma duzo ale ich zachowanie, charakter, przesadna otwartosc, nie znam w ogole człowieka a on sie spoufala jakby byl moim chłopakiem :O no ale dziewczynkom z niską samooceną to imponuje, czują się ważne, ze ktos sie nimi zainteresowal, a ze obcokrajowiec to juz w ogole SZAŁ, WOW !! :D a potem mamy historie dziewczynek z małym habibi u boku a ojciec NN

Gość gość
Polacy to c***y, ja nie mówię że Arabowie sa nie wiadomo jacy. ale Polacy, hehe, panienki takie, rzygać się chce.

Gość gość
Taa... i po męsku traktują kobiety. . Wpier...dol i do garow.

Gość gość
ja mieszkam w dosc malym miescie, a mam 3 znajome,ktore maja facetow: turka, marokanczyka i egipcjanina

Gość gość
gość - coś ściemniasz, ja mieszkam w dość dużym mieście, ponad 200tys i obcokrajowców jest mało, znam 6 budek z kebabem, w trzech są młodzi z Turcji, tak to faceci po 40stce. Murzyna to hoho nie widzialam dawno, chyba ze przejazdem na jakiejś wymianie studenckiej. Sporo jest facetow z Rosji, Ukrainy, Białorusi, Litwy. No chyba, ze te male miasteczko to jakaś dziura w UK

Gość księżna Anna
Póki co obrzydliwe jest lecenie na Arabów ale zaczną nas przeważać liczebnie i strach będzie ich odrzucać. To wszystko przez was!

Gość Aśkaa
Polscy "faceci" to c**y, którzy nawet poderwać kobiety nie potrafią, nieśmiałe pipy, które chciałyby, żeby to dziewczyny ich podrywały, pffff... Do tego większość to karduple poniżej 180 cm, którzy są albo wychudzeni, albo przesadnie napakowani, albo mają bęben jakby byli w 9 m-cu ciąży, a do tego mają małe fujary w spodniach. Też wolę obcokrajowca za faceta, są o wiele ciekawsi i przede wszystkim przystojniejsi :)

Gość gość
akurat z tym wiperdol i do garow to wszystko zalezy od czlowieka, mieszkamy w UK, moja sasiadka Polka ma meza araba, sa juz razem kilka lat, kupili razem mieszkanie, on do garow na pewno jej nie zagania, bo to taka babka ze jak cos nie pasuje to mowi, i wrzeszczy na niego, sama byla swiadkiem nie raz, ( nie zadna patologia) maja coreczke 4 letnia, jest to moja bliska kolezanka, i wiem co sie u niej w domu dzieje, do rekoczynow nie doszlo nigdy,

Gość gość
nie sciemniam, miasto na podkarpaciu, jedna mieszka u mnie w klatce, druga klatke obok, trzecia na drugim koncu miasta...

Gość gość
Aśkaa - przeciętny wzrost w krajach arabskich to 167-172 cm, tam jest masa kurdupli, widać że w dooopie bylas i g***o widziałas.

Gość gość
ale się bronią ćwoki, spójrzcie na siebie? Co prezentujecie? g***o.

Gość Aśkaa
Nawet polskie barany nie potrafią czytać ze zrozumieniem :D Co mi wyskakujesz chłopcze z arabami, skoro ja nawet nic o arabach nie pisałam? :D

Gość gość
Jak koleżanka same cjioty w rodzinie ma to się nie dziwie, że tak mysli. a araby to większości niewolnicze chucherka, co to przeciętny polski licealista by jednym kichnięciem zdmuchną. przepoceni, niscy, pomarszczeni, i zarabiają 10$ na dobe. ale pracowici są, 18 h/na dobe zapier.. Taki arabek by sie autorce przydał, w jej rodzinie to pewnie bóg byłby jaki :)

Gość gazda5
obrzydliwe fuuuj ,te dziewczyny to głupie są co z nimi chcą seks robić