Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubiąca szkołę

Wracając do szkoły

Polecane posty

Gość lubiąca szkołę

Witajcie! Muszę to wiedzieć, więc piszcie. Który przedmiot najbardziej lubiliście, gdy chodziliście do szkoły? Dlaczego akurat ten przedmiot? -język polski -język angielski -język niemiecki/rosyjski/francuski -matematyka -historia -wos -religia -biologia -chemia -fizyka -geografia -zajęcia techniczne -zajęcia artystyczne -wf

Gość gość
wosa powinno nie byc to strata czasu.

Gość 7 llatekkkk
matematyke kiedy poszedlem do 1 klasy i bawilismy sie w sklep i liczylismy sie dodawac odejmowac. Ja sprzedawalem potem taka sama zabawa bylka na angielskim jak bawilismy sie poznajac nazyw warzyw i owocow kupilem sobie gruszki

Gość 12 latka taka mala
a ja biologie!!! uwielbiam zajecia z mikroskopem! kazdy ma swoj patrzymy opisujemy co widzielismy rysujemy w zeszycie

Gość 14 letni franus
a ja uwielbiam chemie! te próbówki zwężki kwasy i zasady! na kazdej lekcji ubieramy fatuchy jest nas 4 czy 6 na lekcji. I z pania robimy doswiadczenia np dodajemy zasade sodowa do kwasu solnego HCL, za pomocą pipetki. Potem piszemy rownanie w zeszycie. Robimy miareczkowanie. na koniec myjemy te naczynka raz cos dymilo z***bioza!!!!!!!!!!!!!! mielismy takie doswiadczenia a la magia!

Gość 10 letnia natalka licka
a ja uwielbiam w-f! nie ma stresu! nie ma z tego ocen jest zaliczenie. Pływamy skaczemy do wody a teraz pani nam zadala ulozyc uklad taneczny w wodzie takie a la balet!!!! super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kolezanka natalki
a ja snieg spadnie bedziemy miec lodowisko i narty! super jest w-f! mozna sie wiele nauczyc w szkole 21 wieku

Gość Antos Malicki
Ja uwielbiam geografie! mapy stare mapy..raz pan od gery przyniosl stara mape piratow! super bylo a dzisiaj szukalismy trasy najkrotszej na earthgoogle w necie! uczylismy sie okreslac strony swiata...jako kapitanowie statku

Gość gość
ja pier.dolę, osoba, która sama sobie odpowiada na pytanie...

Gość 14 latek grrrrrrrrrrrr
dzisiaj na MATEMATYCE STOSOWANEJ.. uczono nas jak sie rozlicza PITY. wedlug programu...i recznie... mama mowila ze to dobrze bo nam sie przyda i mnie kiedys

Gość rok 2037
Ogłazam ze nagrode Nobla w dziedzinie chemi i matematyki uzyskali polscy naukowcy!! :)

Gość gość
ja PIEDOLE.................CZEMU ZA MOICH CZASOW nie bylo takiej szkoly..tylko k***a uczylismy sie bzdur...i ch*j wie czego...i tylko zakuwanie...i c***a umielismy..potem w pracy. A JAKI WF MACIE SUPER u nas kazdy sie zwalnial bo kto lubi biegac rzuca pilka kozly skakac czy sie pocic za pilka..ale taki wf? super!!!!!!!!!!!

Gość jescze ja
Wczoraj na lekcji polskiego pani uczyla nas DYKCJI..I KALIGRAFI. abysmy ladnie wymawiali gloski i spolgloski. Potem kazdy mial przygotowac sluchowisko radiowe. kazdy dostal 5.