Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SheWoolle

Paski wybielające Crest dla masochistów

Polecane posty

Gość SheWoolle

czy któraś z was stosowała paski do zębów crest? kupiłam niedawno, zużyłam juz większośc pasków i nie widzę żadnego efektu a to dlatego że nie jestem w stanie stosować pasków tak jak zaleca producent czyli 2 razy dziennie, nawet rzadziej... gdy mam paski na zębach chwilami łapie mnie przeszywający bół;( 2-3 dni po jednorazowej aplikacji utrzymuje mi się nadwrażliwość i mam straszny ślinotok, bardzo to nieprzyjemne ktoś tak miał??

Gość SheWoolle
dodam że wcześniej wielokrotnie stosowałam baski blend a med i praktycznie wcale nie bolały mnie zęby

Gość Genowefa Radosz
up a czy na protezy też można to stosować? pozdrawaim

Gość SheWoolle
nikt nie używał?? ;-)

Gość gość
zadne paski ani pasty nie wybiela zębów, to jedna wielka sciema dla naiwnych, jestem asystentka stomatologiczna, tylko wybielenie u dentysty działa i regularne usuwanie kamienia

Gość SheWoolle
Pani asystentko Stomatologiczna jest pani w błędzie. Zapewne wybielanie w gabinecie jest lepsze po wieloma względami ale z pewnością nie jest tak że paski nie wybielaja. Wiem co pisze w przeszłości przeszłam około 3 kuracji paskami blend a med i po każdej były zadowalające efekty - zęby nie świecące Jak u gwiazdy filmowej ale po prostu jasne , naturalnie białe. Jasne że paski rozJasniają tylko przebrwienia i nie zmienia "odcienia kości

Gość longtreeees
zadne paski ani pasty nie wybiela zębów, to jedna wielka sciema dla naiwnych>> nie , wcale, wrażenie bielszych zębów ma podłoże psychiczne;)