Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

on ona i ta trzecia

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu poznałam faceta. Zaczęliśmy się spotykać. Po jakimś czasie widywaliśmy się rzadziej ale mieliśmy ze sobą stały kontakt telefoniczny i smsowy. Tłumaczył to nadmiarem pracy. Nie miałam powodów by mu nie wierzyć, ponieważ wiem, że dostał awans a po drugie miał pewne problemy, na których rozwiązanie musi jakiś czas poczekać. Niedawno dowiedziałam się, że on znowu mieszka ze swoją byłą i nic mi o tym nie powiedział. Gdy napisałam mu, że musimy porozmawiać nie odezwał się. Jego dziewczyna z kolei wypytuje o mnie naszych wspólnych znajomych i zarzeka się, że będzie o niego walczyć prosząc jednocześnie znajomych, żeby jemu nie mówili, że o mnie pytała bo on się wkurzy... Masło maślane i brazylijski serial w jednym. Obecnie sytuacja wygląda tak, że ja unikam kontaktu z nim, ona gdy spotykamy się na siłowni gapi się na mnie jak na największego wroga a ja hmmm czuję się z tym wszystkim źle i nieswojo. Nie miałam na celu wpieprzać się w czyjś związek, to on nie powiedział mi prawdy. Nie wiem czy powinnam pogadać z nim, również o tym, że ona o mnie wypytuje czego sobie nie życzę bo nie chcę być wiązana z ich tematem. Czy może jednak porozmawiać z nią i powiedzieć, jaka jest prawda. A może po prostu olać temat i z żadnym z nich nie gadać...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować