Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość kobiet mówi że podobają im się wysocy bruneci a wychodzą za mąż za

Polecane posty

Gość gość

blondynów/szatynów sredniego/niskiego wzrostu :D Tez mityczny wysoki wysportowany brunet w Polsce to rzadkość, jesli wysportowany to zwykle dresiarz, jesli brunet to zwykle chudzielec albo grubas, jesli wysoki to bardzo chudy albo wieprz. Mysle, ze kobiety biorą to co jest, podobnie faceci marza o seks bombie z duzymi sterczącymi cyckami a żenia się z przecietną Kaśką, potem wmawiają sobie, ze jest ona ich ideałem. W głębi jednak nadal marza o tej seks bombie

Gość gość
jak tak pomyslec to rzeczywiscie, w moim otoczeniu pelno przykladow tej teorii :D

Gość gość
nie pomyslalbym nigdy, ze moja zona nalezy do wiekszosci. To obraza !

"a żenia się z przecietną Kaśką, potem wmawiają sobie, ze jest ona ich ideałem. W głębi jednak nadal marza o tej seks bombie" Uważasz, że nie można kogoś POKOCHAĆ po prostu? I ja nigdy ideału/typy/gustu nie miałam, to co, jakaś nienormalna jestem, że podobali mi się różni?

Gość gość
"a żenia się z przecietną Kaśką, potem wmawiają sobie, ze jest ona ich ideałem. W głębi jednak nadal marza o tej seks bombie" wiekszosc ludzi na ziemi wygląda przeciętnie więc co do wyboru partnerki to juz sa szczególy jeden lubi niskie inny wysokie jedynie w najgorszej sytuacjii sa wysocy faceci dbający o sylweyke :( takich to panny nie chca

Gość gość
każda młoda panna marzy o księciu z bajki a zycie weryfikuje jej marzenia

Gość gość
Ja tam lubie blondynów średniego wzrostu, bruneci mi się wydają brudni.