Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaasmutnaaa

BŁAGAM Proszę pomóżcie nie wiem co robić i co myśleć

Polecane posty

Gość jaaasmutnaaa

Witam...prosze Was o pomoc...moze ktoras sie spotkala z takim przypadkiem...otoz miesiaczi mam regularnie bez problemu....zazwyczaj wyglada to tak,ze 1 dnia dostaje okres nie wiem ile tam w ciagu dnia zmienie (w sensie zaplamionych ) podpasek ale 1 dzien nooo i 2 jest w miare spokojny 3 cieknie juz troszke wiecej i potem tak do 5 dni i sie okres konczy natomiast w tym miesiacu jest to okropnie dziwne :( zaczelo sie ze w srode lekkie wystapienie krwi na papierze czwartek tez..w piatek zuzylam juz dwie podpaski...dodam ze ostatnio jestem zabiegana...latam z mama po lekarzach i urzedach...i w piatek caly dzien sprzatalam ostatnio troche tez dzwigalam...mam stresu duzo..i w piatek robilam z mezem impreze w domku pilam wodke z coca cola... noi dzisiaj sobota... w nocy nie poplamilo mi nic podpaski...rano nie mialam kaca ale cos mi zaszkodzilo...mialam rozwolnienie....wypilam herbate mietowa...zazwczyaj mi pomaga przy klopotach z zoladkiem....zjadlam jajecznicy troche z kromka chleba z maslem i zwymiotowalam.potem zmienilam dwie dosc calkiem zaburdzone...potem jeszcze jedna troche ...biorac i myjac sie (pipuszke tez myje zelem do higieni intymnej) zawsze bylo cos widac krwi teraz nic po prysznicu no wiadomo wytarlam sie i zrobilam sisiu i zero...pojawilo sie delikatnie ciut cipenke krwi na papierze....wiec owinelam paluszek papierem i wsadzilam w cipcie i krew tam jest...boje sie nie wiem co moze byc tego przyzczyna...zdarzylo mi sie to pierwszy raz... wiem powiecie idz do ginekologa ale nie mam takiej mozliwosci jestem za granica boje sie ze sie nie dogadam bo nie umiem dosc dobrze jeszcze jezyka obcego.... a nie mam nikogo kto by mi robil za tlumacza....do polski jade dopiero na swieta...ale sie okropnie martwie nie wiem co robic BLAGAM POMOZCIE!!!!!!!

Gość gość
jajecznica na kacu to faktycznie kiepski pomysł

Gość gość
Może to porostu Twój okres...kiedys też podobnie miałam (raz się zdarzyło, więcej nie). A może w ciąży jesteś?

Gość jaaasmutnaaa
slyszalam ze jajecznica stawia na nogi... moze i to moj okres ale nigdy tak nie mialam...myslicie ze ta wczorajsza impreza mogla mi tez zaszkodzic i jakos wplynac na moj okres??....noi mam mase stresu....

Gość gość
Ja też miałam podobnie raz w życiu. Nie panikuj :) a może to rzeczywiście ciąża?

Gość jaaasmutnaaa
nie niemozliwe aby to byla ciaza...(mam nadzieje... :D ) nie wiem nie chce byc jeszcze mama....chce sie czegos najpierw dorobic....i powiem szczerze nie jestem jeszcze gotowa....ehhh :( moze ktoras jeszcze cos powie wiecej na ten temat??....czy to moglbyc ten alkohol..a moze stres...dodam tez ze wlasnie niedawno mialam wrazenie jakby mnie grypa brala...a potem wyczytalam ze tez moga byc to objawy przedmiesiaczkowe....

Gość gość
pewnie jakies wahania hormonalne, mozesz test zrobic jesli sie martwisz ze mozesz byc w ciazy. Stres tez mógł cos tam namieszac ale o jakies poważne problemy zdrowotne bym sie nie martwiła.

Gość gość
Moje typy to: - zwykły okres, - ciąża, - alkohol+stres= dziwny okres. Raczej nie choroba, ale jeśli się będzie utrzymywać to do gina marsz! :)

Gość jaaasmutnaaa
Dzisiaj zrobilam test ciazowy...wynik negatywny...ale ta moja niby miesiaczka sie skaczyla...ostatnia podpaske (brudna)wyrzucilam wczoraj pod wieczor i koniec.... jejku co to moglo byc?? :( martwie sie pierwszy raz cos takiego mi sie przytrafilo :(...prosze jesli ktoras z Was to miala...Prosze piszcie :(nie spie bo sie boje denerwuje....prosze Was o pomoc.... :(